Sofía Vergara és férje, Joe Manganiello hét év házasság után elválnak

A házaspár nehezen hozta meg a döntést, ezért mindenkit arra kérnek, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.

Az 51 éves színésznő, és második férje, Joe Manganiello 2015-ben házasodott össze. Az elmúlt hét évben látszólag minden rendben volt köztük, de az utóbbi időben a rajongóknak is szemet szúrt, hogy feltűnően kevés közös képet posztoltak az Instagram-oldalaikon.

Hideg születésnapi köszöntés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TheyKnowInfo (@theyknow_info) által megosztott bejegyzés

A Modern család színésznője nemrég ünnepelte a születésnapját, Joe Manganiello viszont a megszokottnál hűvösebb üzenettel köszöntötte feleségét. „!!Feliz Cumpleaños Sofía!!!” – írta, ami spanyolul annyit tesz !!Boldog születésnapot Sofia!!!” A pár a Page Six-nek adott nyilatkozatot, amiben megerősítették a rajongók gyanúját. „Nehéz volt meghozni a döntést, de elválunk. Mint két ember, akik nagyon szeretik és törődnek egymással, udvariasan kérünk mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a magánéletünket.”

A színésznő mégsem tűnik szomorúnak

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sofia Vergara (@sofiavergara) által megosztott bejegyzés

Sofía Vergara fantasztikus formában van, jelenleg Olaszországban ünnepli az 51. születésnapját. Ide azonban már férje, és a jegygyűrűje nélkül érkezett, amit az Instagram-oldalára posztolt képek alapján a rajongók hamar észrevettek. Az America’s Got Talent zsűrije nem is igyekezett titkolni, hogy valami nem éppen a régi, az egyik képéhez ugyanis azt írta: „Ha az élet citromot ad, menj Olaszországba és facsard ki.” Ennek ellenére Sofía Vergara látszólag remekül szórakozik Caprin a legjobb barátai társaságában, Az Instagram-oldala legalábbis erről árulkodik, bár a vidám hangulatú képeknél jobban érdekelte a rajongókat, hogy hol van Joe Manganiello.

Valami már nem volt a régi…

Néhány forrás szerint a pár már egy ideje eltávolodott egymástól. Legutóbb a múlt hónapban látták őket együtt New Jersey-ben, amikor Sofía Vergara meglátogatta férjét a Nonnas forgatásán, amelyen Vince Vaughnnal dolgozik. Az Instagram-oldalukon utoljára nyár elején osztottak meg közös fényképet. 

Kalandosan indult a szerelem

A pár 2015 novemberében egy pazar Palm Beach-i ceremónián házasodott össze 400 vendég előtt. A meghívottak listáján számos híresség szerepelt, köztük a Modern család színészei. Ariel Winter, Ed O’Neill, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Sarah Hyland és Ty Burrell mellett, Joe Manganiello színésztársai is eljöttek, hogy megünnepeljék a páros boldogságát. Ott volt Anna Paquin és Stephen Moyer, Reese Witherspoon és a Magic Mike főszereplője, Channing Tatum. A pár 2014-ben ismerkedett meg Jesse Tyler Ferguson-on keresztül, a Fehér Ház Tudósítói Egyesületének vacsoráján. A színésznő ekkor még Nick Loeb üzletember jegyese volt. A szakításuk elég kellemetlenre sikeredett, mert bíróságra mentek Sofía Vergara lefagyasztott, megtermékenyített petesejtjei miatt. A színésznőnek már van egy 31 éves fia, Manolo aki az első házasságából született.  A Magic Mike színésze 2020-ban azt mondta, hogy biztos volt benne, hogy megbízhat Sofía Vergara-ban. „Elég hamar tudtam, hogy megbízhatok benne, és ő is tudta, hogy megbízhat bennem. Mindketten olyan emberek vagyunk, akik képesek a másikat magunk elé helyezni. Ha ezt megtalálod, ne engedd el.”

Forrás: Page Six, E News, Brides
Nyitókép: Todd Williamson / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: