Sorozat készül a világ egyik legnépszerűbb karácsonyi filmjéből

Úgy tűnik, hogy 2022 karácsonyán magát a Télapót kaphatjuk majd ajándékba, mivel a Disney+ bejelentette, hogy berendelte az 1994-es klasszikus, a Télapu folytatását. A főszerepet pedig ezúttal is Tim Allen fogja alakítani.

Bár a streamingszolgáltatók évről évre számtalan új karácsonyi filmmel meglepnek minket az adventi időszakban, azért a régi kedvencekhez mindannyian borzasztóan ragaszkodunk. Van, aki szerint a Reszkessetek, betörők nélkül nem lehet teljes az ünnep, míg más olyan romkomokat kapcsol be Szenteste alkalmából, mint az Igazából szerelem, vagy a Holiday. De nem szabad elfelejtkezünk a Tim Allen főszereplésével készült Télapuról sem, ami 1994 óta családok millióinak szívébe lopta be magát.

A vígjáték második része, a Veszélyben a karácsony 2002-ben debütált, négy évvel később pedig bemutatták a harmadik filmet is, mely A szánbitorló címet kapta. Akkor úgy tűnt, Tim Allen ezzel a fejezettel végleg szögre akasztotta a Télapó ruháját – de szerencsére hatalmasat tévedtünk. A Disney+ ugyanis nemrég bejelentette, hogy folytatják a történetet, méghozzá egy minisorozat keretében és ehhez a projekthez megnyerték Tim Allent is.

A hivatalos sajtóközlemény szerint a 65. születésnapja közeledtével találkozhatunk újra Scott Calvinnel. A férfi ekkor döbben rá igazán, hogy nem maradhat örökké Télapó. „Elkezd eltéveszteni néhány lépést, miközben a Télapói kötelességeit teljesíti, de ami még ennél is fontosabb, az az, hogy a családja előnyt kovácsolhatna abból, ha a való világban élhetnének. Különösen a két gyermeke, akik az Északi-sarkon nőttek fel” – árulták el a terveiket az alkotók. Scott Calvin tehát óriási feladatot kap a szériában, hiszen meg kell találnia az utódját és a családját is fel kell készítenie arra, milyen az élet a Télapó birodalmán túl.

Az egyelőre The Santa Clause névre keresztelt sorozat forgatásait várhatóan márciusban fogják elkezdeni és Tim Allen ezúttal executive producerként is közreműködik a munkában.

Forrás: People
Nyitókép: RTL Sajtóklub

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

 

Legnépszerűbb cikkek: