Sosem látott, megható családi fotókat posztolt Katalin hercegné

A büszke édesanya még kisfia, György herceg kézzel készített ajándékát is megmutatta Instagram oldalán.

Angliában az anyák napját mindig a húsvét előtti böjt negyedik vasárnapján tartják, mely idén március 22-ra esett. Ennek örömére Katalin hercegné és Vilmos herceg Instagramja megtelt eddig sosem látott családi fotókkal!

Az első képen Vilmos és Katalin látható gyermekeikkel, a 4 éves Sarolta hercegnővel és a 6 éves György herceggel, amint a norfolki otthonuk kertjében játszanak. A második képen Diana hercegné látható a kis Vilmos és Harry herceggel. A harmadik képen Katalin hercegnét tartja a kezében édesanyja, Carole Middleton. A galéria utolsó fotóján pedig György herceg saját kezűleg készített idei anyák napi kártyája látható.

„Anyukáknak, régi és új családoknak, akik együtt vagy külön töltik ezt a napot – sokat gondolunk rátok ezekben a nehéz időkben. Boldog anyák napját!” – üzente a királyi pár követőinek.

Igaz, hogy Meghan és Harry herceg jelenleg Kanadában élnek, de ők sem feledkeztek meg erről a fontos ünnepnapról, így egy kedves képeslappal készültek angol rajongóiknak Instagram oldalukon.

„Nem számít, hogy hogyan hívod az anyukádat. Ezen az anyák napján Angliában, az összes anyát ünnepeljük, akik annyi mindent tesznek meg értünk nap mint nap, most pedig még többet, mint valaha. Köszönjük! ❤️” – írták a posztban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

No matter what you call your mum, this Mother’s Day in the UK, we honour the mums all over the world who do so much every single day, and now more than ever. Thank you ❤️

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Forrás: people.com
Nyitókép: Samir Hussein/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: