Stílusosan ünnepelnéd a Star Wars-napot? Mit szólsz egy kristályokkal kirakott R2-D2 táskához?

A Judith Leiber Couture és a Lucasfilms egyesítette erejét, hogy a nemzetközi Star Wars-napon egy különleges kapszulakollekcióval lepje meg a Csillagok háborúja-filmek legnagyobb – és legtehetősebb – rajongóit.

A magyar származású amerikai designer, Judith Leiber neve az elmúlt évtizedekben összeforrt az extravagáns táskákkal. A legendás brand azóta számos ikonikus modellt a piacra dobott, ezúttal pedig a Csillagok háborúja-filmek rajongóinak kedveskednek. A nemzetközi Star Wars-napon, azaz ma debütál a Judith Leiber Couture x Star Wars kapszulakollekció, amelynek a legmutatósabb darabja az a kristályokkal kirakott táska, amely R2-D2-t ábrázolja.

Fotó: Judith Leiber Couture

A franchise közkedvelt karakterét megformáló apró kézitáska valódi couture darab, amelynek felületét 9000 kristály borítja és elkészítése 150 óra munkát igényelt. „Mindig kedveltem R2-D2 szeretnivaló személyiségét. Annyi öröm és nosztalgia fűződik ehhez a karakterhez. R2-D2 örök, furcsa és elbűvölő – ugyanolyan attribútumai vannak, mint a mi kiegészítőinknek” – mondta a Judith Leiber Couture kreatív igazgatója, Jana Matheson.

Fotó: Judith Leiber Couture

Az R2-D2 ihlett táska két változatban érhető el: az egyik eredeti fehér-kék színben, a másik arany árnyalatban pompázik. De mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha szeretnénk lecsapni a limitált számban elérhető kollekció egyik darabjára. A táska ára ugyanis 5495 dollár, azaz több mint másfél millió forint. Igaz, ez az összeg még egészen baráti a többi Judith Leiber Couture kiegészítőhöz képest.

Nyitókép: Judith Leiber Couture

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: