Itt a legújabb beauty trend, ami divatossá teszi az aknét: a Starface

Csillagos éj helyett csillagos arc

A Starface csillag alakú akné matricái nemrég robbantak be és készen állnak arra, hogy meghódítsák az egész világot. De pontosan mire is jó ez a kis tapasz?

Azon szerencsés emberek közé tartozom, akiket a sors (na, meg, anya és apa) olyan bőrrel ajándékozott meg, amin nagyon ritkán tűnik fel egy-egy pattanás. Ez egész életemben, még tinédzserkoromban is így volt – amíg mások folyamatosan az arcukon díszelgő pöttyök miatt aggódtak, addig én a kéthavonta felbukkanó egy-egy darabbal szenvedtem. De azokkal nagyon.

Úgy tűnik, hogy ezekre a zavaró kis bőrhibákra is találtak egy alternatív leplezős megoldást, ami az én helyzetemet is nagyban segíteni fogja. A neten szörfözve ugyanis rábukkantam a Starface csillag alakú matricáira, ami már rengeteg Z generációs fiatal szívét meghódította és az utóbbi időben igazi trenddé nőtte ki magát. De mit is tud ez a kis tapasz?

Az akné nem ciki

A body positive mozgalom nem csak az idealizált testalkat eltörléséről szól, számos olyan dolgot is jelent, ami mások vagy akár saját magunk elfogadásával kapcsolatos. Ide tartoznak a különböző bőrhibák is. Szerencsére ma már egyre több olyan márkával találkozhatunk, akik a kampányaikban a retusálás, a tökéletesnek látszó bőr helyett a különbözőséget ünneplik.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

STARFACE (@starface) által megosztott bejegyzés,

Ettől függetlenül megértjük azt is, ha valaki nem szívesen mutogatja a pattanásait. A hozzám hasonlóknak tökéletes alternatívát nyújt a Starface Hydro-Stars matricája. A csillag alakú tapaszok elsőre talán merész vállalásnak tűnnek, de ha valaki rajong a bohókás, vidám megjelenésért, biztosan imádni fogja a mókás matricákat is. Ha a munkahelyre nem is, de a hétvégére vagy egy szelfi erejéig én például simán bevállalnék egy csillagot az arcomra.

Hasznos cukiság

Millió bőrgyógyásznál jártam, rengeteg tanulmányt elolvastam és még ennél is több termékkel próbálkoztam, de a bőröm nem igazán változott – mesélte Julie Schott, a márka egyik alapítója, aki egyébként korábban az amerikai Elle magazin szépségrovatának szerkesztője volt. Még ma is az életem részét képezi az akné. Semmi sem hozott jelentős eredményt, kivéve az, amikor megváltoztattam a hozzáállásomat.

Schott éveken keresztül próbálta megtalálni a gyógyírt, de miután próbálkozásai kudarcba fulladtak előállt saját ötletével. Megalkotta a Starface matricáit, amik nemcsak esztétikai célokat szolgálnak, vagyis eltakarják a piros pöttyöket, hanem még a gyógyulásukat is elősegítik. A Hydro-Stars ugyanis egy hidrokolloid tapasz, ami megvédi a bőr felületét a különböző bartériumoktól. Na, meg attól, hogy elcsábuljunk és kinyomjuk őket.

A sziluettre sem véletlenül esett a választás – a csillag alakzat közepe tökéletesen lefedi az aknét, amíg az elvékonyodó szárak könnyen rásimulnak az egyenetlen felületre is. Ki az, aki több réteg alapozó alatt szeretné megfullasztani a pattanásait, amikor egy ilyen cuki kis csillaggal is megteheti ugyanazt?” – tette hozzá Julie.

A Starface-é a jövő?

A Starface csupán ebben a hónapban indította el webshopját és dobta piacra eddigi egyetlen termékét, a Hydro-Stars matricákat. Ennek ellenére máris hatalmas rajongótáborra tettek szert, fiatalok ezrei rendelték már meg saját tapaszukat. A vegán, cruelty-free, olajmentes és cute as f*ck jelzővel illetett matricák készen állnak arra, hogy meghódítsák egész Amerikát, hiszen a termékek jelenleg csak ott érhetőek el. A hihetetlenül gyorsan növekvő népszerűségüket látva viszont nem lepődnénk meg, ha hamarosan a nemzetközi piacra is betörnének. A márka Instagram-oldalán már korábban utaltak is erre…

Nyitókép: www.starface.world

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: