Star Wars hotellel újít be jövőre a floridai Disneyland

A floridai Disneyland 2021-ben nem mindennapi élménnyel várja a Star Wars rajongókat: megnyitja kapuit a Galactic Starcruiser üdülőszálló.

A kétéjszakás kaland során a vendégek együtt sodródhatnak a csillagokkal, és elmerülhetnek a fedélzet akciódús tevékenységeiben. A szálloda megépítésének tervét egyébként 3 éve jelentették be először, és a 2021-re tervezett nyitást nagy várakozások előzik meg. Habár az épület a tervek szerint kívülről nem úgy fog kinézni, mint egy csillagközi jármű, a hotel enteriőrje pontosan azt a hatást kelti majd a vendégekben, mintha a Halcyon hajón tartózkodnának. „Amikor a fedélzeten tartózkodsz, két nap és két éjszakán át a galaxisokba repülsz, ahol a Csillagok Háborújának egyik hősévé válhatsz” – nyilatkozta a Disney Park elnöke.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

WDW News Today (@wdwnt) által megosztott bejegyzés

Ann Morrow Johnson, a Walt Disney kreatív igazgatója úgy jellemezte ezt az újszerű élményt, mint egy körutazást, ahol a vendégeknek semmi máshoz nem fogható, interaktív élményekben lesz részük. A szállodába érkezők a becsekkolást követően egy addig ismeretlen világba csöppennek, ahol kezdetét veszi a galaktikus utazás. Az ablakokból a messzi-messzi űrbe nyílik majd kilátás, ahol a képek és a jelenetek folyamatosan változni fognak.

A csillaghajó kabinjainak két változatát is felfedték a közönség előtt nemrégiben, amikkel jól érzékeltették, hogy mire is számíthatnak a rajongók. Az élményutazás során a vendégek olyan ismerős karakterekkel is találkozhatnak majd, mint Rey vagy Chewbacca, de lehetőségük lesz a többi utassal is kommunikálni. „Mivel ez a Csillagok háborúja, sejthető, hogy nem minden fog terv szerint alakulni” – árulta el Johnson. „Óvatosnak kell lenni, hogy kivel kötsz szövetséget, ugyanis a meghozott döntések hatással lesznek az út kimenetelére. A vendégeken áll vagy bukik, hogyan alakul majd a Star Wars története” – tette hozzá.

A rajongóknak lehetőségük lesz arra, hogy valódi kiképzésen vegyenek részt, miközben fénykardot forgatnak. A résztvevők úgy fejleszthetik képességeiket majd, mint Luke Skywalker az Egy új remény című epizódban. Látogathatóak lesznek a hajó működő részei, beleértve a hidat is, ahol a vendégek megismerhetik és aktívan részt vehetnek a jármű navigációjában és védelmében. A fedélzet bővelkedni fog az olyan rejtett terekben, ahol a titkos szövetségek tagjai találkozhatnak, és az átlagos utazó hőssé válhat.

A vendégek a kikötői napon elhagyhatják majd a hajót, és ellátogathatnak a Batuu bolygóra a Disney hollywoodi stúdiójában. Ugyanitt a résztvevők megtekinthetik a Millenium Falcon járművét, elkészíthetik a saját droidjukat és fénykardjukat, és megtapasztalhatják az Ellenálás felemelkedésének lenyűgöző útját.

Forrás: insider.com
Nyitókép: Insider/Disney Parks

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: