„Ez az ablak talán bezárult már, de én örökké reménykedem” – Susan Sarandon 74 évesen is keresi a társát

Az Oscar-díjas színésznő egy interjúban arról beszélt, hogyan éli meg a szingliséget a hetedik X felett. A hozzáállása pedig hihetetlenül inspiráló lehet mindenki számára, aki éppen küzd az egyedülléttel.

A Hollywoodi sztárok általában nem szívesen beszélnek a magánéletükről (A Trónok harca sztárjai, Rose Leslie és Kit Harington például még az első közös gyermekük nevét sem árulták el a nyilvánosságnak), arról pedig végképp hallgatnak, ha hullámvölgybe kerülnek. Éppen ezért mindig üdítő, ha egy-egy híresség beismeri, ő is éppen olyan ember, mint mindannyian – és hozzánk hasonlóan a párkereséssel sem boldogul egyszerűen.

Sharon Stone például elmesélte, hogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett lezárások alatt kipróbálta a randi-appokat: bár nem járt sikerrel, azért továbbra is reménykedik abban, hogy még rátalálhat a szerelem a hatodik X felett is. Legutóbb pedig Susan Sarandon ismerte el, hogy még mindig bízik abban, hogy ráakad arra a partnerre, akivel élményeket gyűjthet.

„Egy útitársra vágyom, mindegy, hogy férfi vagy nő az illető. A kor sem számít” – jelentette ki a most 74 éves színésznő. „Olyan embert keresek, aki készen áll a kalandokra. És az is fontos, hogy legyen valami, amiért szenvedélyesen rajong, illetve szeresse azt, amit csinál, bármi is az.” Az Oscar-díjas sztár nem titkolja, abszolút nyitottan áll az ismerkedéshez. „A koronavírus persze nem teremt éppen ideális helyzetet a randizáshoz. Úgyhogy nem tudom, mi lesz, de én azért elképesztően boldog vagyok azért, hogy a gyermekeimmel új közös emlékeket szerezhetünk.” (Susan lánya, Eva Amurri Franco Amurri rendezőtől született. Két fiának, Jack Henry Robbinsnak és Miles Robbinsnak pedig Tim Robbins színész az édesapja.)

„A romantikus kapcsolatokat illetően tanácstalan vagyok. Ez az ablak talán bezárult már, de én örökké reménykedem. Viszont nem vagyok kétségbeesve sem” – hangsúlyozta. Susan utolsó ismert randipartnere egyébként a nála 31 évvel fiatalabb direktor, Jonathan Bricklin volt, akivel 2015-ben szakítottak. „Az emberek lelke fog meg engem. Ha szerelmes vagyok, a kor, a nem vagy a bőrszín kérdése többé már nem jelent semmit” – emelte ki akkoriban.

Forrás: People
Nyitókép: Brian de Rivera Simon/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: