Tedd félre a csipeszt! Ha szép, rendezett szemöldökre vágysz, itt egy szuper praktika! – videó

Napi 5 perc a szépségedért!

Nyitott vagy a szépségápolási praktikákra, de még nem hallottál erről az ősrégi szemöldökszedési módszerről? Mutatunk egy videót, hogyan csinálják!

A szemöldök az arc egyik legmeghatározóbb része, amely úgy szép, ha ívelt és rendezett. Csak így képes harmonikussá tenni az arc vonásait. Szakember segítségével mindig szebb formát érhetünk el, ezért ha nem megy otthon, kérj segítséget! Ne feledd, a túlszedett szemöldökből már nehéz dolgozni. Továbbá az sem mindegy, milyen módszert alkalmazol. Ha nem ismered még a cérnás praktikát, érdemes egyszer kipróbálnod!

Rendezetlenből ívelt és hangsúlyos szemöldök pár perc alatt:

https://www.instagram.com/p/BssuFoRF3Rb/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1ngdbjle6zch1&fbclid=IwAR0TGGLd8AllI7Eh5W7urMpkmrujwUr4TlGBP-JsH9hGrkJSxW9mIXbuUc4

Tudtad?
Ázsiában gyakran ezzel a módszerrel szedik a nők a szemöldöküket, de már Hollywoodban is alkalmazza pár szépségszalon. Nem olyan bonyolult módszer, mint amilyennek tűnik, viszont nagy kézügyességre van szükség. Sokkal gyorsabb, mint a hagyományos eljárás, sőt az eredmény tartósabb is!

A cérnás szemöldökszedést követően menj végig szemöldöködön egy kisollóval, ha esetleg maradt még egy-két hosszabb szál. Használj spirált a forma fixálására. Egy megfelelő szemöldökceruzával, -porral vagy -géllel pedig tetszés szerint tökéletesítheted a színt, és kitöltheted a hézagokat. Ezután érdemes korrektort használod, ugyanis a szedést követően többnyire bepirosodik a szemöldök környéke.

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: