A szemüveglánc a szezon legtrendibb kiegészítője, ami nélkül nem kezdődhet el a nyár

Stílusos, vagány és szexi! Gondolnád, hogy egy olyan kiegészítő hódít 2022 nyarán, ami a 90-es években az idősebb alsós tanárnők - kis túlzással - mindegyikének nyakában ott lógott? Igen, a szemüvegláncról beszélünk!

A szemüveglánc hivatalosan is belépett a menő kiegészítők sorába. Ami már csak azért is meglepő, mert gyerekkorunkban leginkább az idősebb nők és (valamiért) a kisfiúk kiváltsága volt. De mára a szemüvegláncok, köszönhetően annak, hogy a retró sikkesebb, mint valaha, a legnagyobb divatházak eseményein, és ezáltal a mi mindennapi viseletünkben is főszerephez jutott. A szemüveglánc divatjának feléledését talán annak is köszönhetjük, hogy a pandémiás időkben sokan a maszkjukat is ilyen láncon hordták, majd a maszk elhagyásával nem szívesen váltak meg ettől a különleges kiegészítőtől. Mit mondjunk? Nem csodáljuk!

A tervezők persze picit újítottak a retró kiegészítőn, és gyöngyökkel, különféle fémekkel, kristályokkal és más anyagokkal dobták fel, változatosságának hála a szemüvegláncot könnyedén beillesztheted bármelyik szettedbe. A kiegészítő másik nagy előnye, hogy egy csapásra képes feldobni még a legunalmasabb szemüveget is! Egy klasszikus fekete darab egy vékony aranylánccal például igazán stílusos lehet. Grátisz, hogy ezentúl nem kell attól tartanod, hogy elhagyod a szemüveged, hiszen mindig ott lóg majd a nyakadban!

Íme 5 inspiráció, ami bebizonyítja, milyen sokszínű ez is ez a menő kiegészítő!

1. Az előkelő gyöngyös

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SUNLOOPS™️ (@wearsunloops) által megosztott bejegyzés

2. Bohém, színes

3. A klasszikus

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Megan Moss (@meganjmoss) által megosztott bejegyzés

4. Nyaralásra szabott

5. Giganagy láncszemek, garantált szupermodell look

Nyitókép: Westend61/GettyImages
Forrás: MarieClaire

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: