Titokzatos, érzéki vagy szuperexkluzív? Éld meg a nőiességed ezekkel a csodás illatokkal!

Érzéki parfümszenzációk igazi nőknek

Illatmániás vagy, de törekszel az egyediségre? Vagy csak szeretnél egy ütős, új parfümöt? Itt megtalálod a legújabb szenzációkat!

Az utóbbi években a divat és a kozmetikai ipar az egyediséget helyezi előtérbe. Manapság az a fő irányzat, hogy add önmagad, találd meg a különlegességed, és tűnj ki a tömegből. A „kényszer”, hogy a legdrágább és a legdivatosabb parfümöket szerezd be, egyre inkább kikopik, és a figyelem az illat sajátosságára és a viselőjére irányul. Nem elég egy jó illat, viselni is tudni kell! Az egyediség megteremtését befolyásolja a saját bőröd reakciója, és hogy hova viszed fel magadra a parfümöt. Valaki például összekever kettő vagy több parfümöt, így megalkotja saját, egyedülálló formuláját. Azonban nem csak így tudod megtalálni álmaid illatát, hiszen ebben a szezonban rengeteg újdonságot és illatcsaládot dobtak a piacra. Például a Dior legújabb Joy nevezetű parfümje tényleg hű a nevéhez: örömteljes, életkedvvel teli illat jellemezi. De még mindig hódítanak a levendula, ibolya, gyümölcs, füst, gyanta, jázmin és aoud (agárfából készített folyadék) aromák, amelyek különbözőképpen jelennek meg a legtrendibb parfümökben.

https://www.instagram.com/p/BqjxuxzhnhT/?fbclid=IwAR0qUKHRzBhgOq33I51B1zTYZWj2pHRQPuq9XuzSxitF7XYGmhyoHyNHOjY

Közel 20 év után új illattal tér vissza a Dior, itt a Joy!

Friss, játékos illat, amely főként virágokból (rózsa és jázmin) és citrusfélékből (bergamott és mandarin) tevődik össze. A különleges ötvözet a fás, mohos illatoknak köszönhető egy kis cédrussal megspékelve.

https://www.instagram.com/p/BnESmmjFUIL/?fbclid=IwAR1SicjRVrZ3JexBZz-FVrszWeXNzWyAeI6cCWVkGKO_jrqHJh5xE7_lqNg

A szivárvány hét színével rukkol elő a Cartier, íme a Carat!

Virágos aroma. A szivárvány 7 színe volt az inspirációja, a fehér az alapszín, amely a tisztaságot és a fényességet jelképezi, akárcsak a gyémánt. Mindegyik színhez párosul egy illat, így keletkezett a Carat: lila – ibolya, indigó – írisz, kék – jácint, zöld – ilang-ilang, sárga – nárcisz, vörös és narancssárga – jerikói lonc, valamint a csodás tulipán.

https://www.instagram.com/p/BpelSB7gs0d/?fbclid=IwAR1RrLjMseJmedE5K5g8TcOBHT-31cgJSq8heTzCBBirlpno-cnN1NK59jg

Sugárzó, fényes és érzéki a Michael Kors új Sparkling Blush parfümje!

A mai modern nő illata, aki tudja, hogy mit akar, és képes a kezébe venni az irányítást. Finom, nőies, enyhén rózsás bukéval. A manapság divatos, fás aromával egészítették ki, így szexis hangulatot is kelt.

https://www.instagram.com/p/BpCIct9i-Uo/?fbclid=IwAR1tnfGcO6a-0rfveDrdFE5NSbcLjwD5FBsl-BgQKtKTG4xmZ2ITUyEZ_Pk

Ha imádod a virágos illatokat: Bloom Nettare di Fiori a Guccitól

A jázmin és a tubarózsa kombinációja. A Bloom kollekció új illata, amelyből rendkívül intenzíven áradnak a különböző virágaromák. Ha kedveled az erős és karakteres illatokat, akkor ne habozz!

https://www.instagram.com/p/BnG9YYtnUtT/?fbclid=IwAR1fiQj_0X1Mkzpv3cCgtIPJZHTikbkn3oEedA7lXdYvq3im3Aupb0giPRM

Az új, szuperexkluzív Jimmy Choo: Fever!

Érzéki, egzotikus, édes odor, aminek a fő összetevői a következők: balzsamos, vaníliás orchidea, grapefruit, szilva és jázmin. Ha extra nőies parfümöt szeretnél venni, ez maga a tökély!

https://www.instagram.com/p/BqucrEFgz6y/

A Givenchy L’interdit segít önmagunk felfedezésében!

Givenchy ezúttal egy régi klasszikust idézett fel: Audrey Hepburn exkluzív parfümjét 1957-ből. Nagyon elegáns, előkelő, ami nemcsak a színésznőnek köszönhető, hanem a fehér virágok aromáinak is.

https://www.instagram.com/p/Bn4EYyFA5y-/?fbclid=IwAR1rNd2D0rAZFZGsV1wQjOJSMBe74MnrPJo8UixRj7_D272n3sPRPlHeOS0

Ha unisexre vágysz, itt van Tom Ford Ombré Leather illata!

Unisex, vagyis nők és férfiak egyaránt viselhetik, és lehetővé teszi, hogy többféle alkalomra is használhasd. Titokzatosságot ad az édeskés buké, amely borostyánnal keveredik.

https://www.instagram.com/p/BpM-KOvHJ7F/?fbclid=IwAR0BQXEZ8x1r9mi7553uCXIf0SQw0iKKcg9I1zfDZSOHT_–s_4jdvPc20c

Finom, nőies illat Dolce&Gabbana új készítménye!

Az új The Only One nevezetű illat csábító és gyönyörteljes. Ibolyát, kávét és egy kis vaníliát érezhetsz, amikor viseled. Népszerű olasz termék, amivel tuti, hogy kitűnsz a tömegből!

Ha tetszett a cikkünk, olvasd el még ezt is:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: