Gyönyörű körmök fenntartható módon: hazánkba is megérkezett a BANDI

Koreában nemcsak értenek a szépségápoláshoz, de az innovációk terén is élen járnak. Ez ötvöződik a BANDI termékeiben is, amelyekkel még a fenntarthatóságért is sokat tehetsz.

Végre hozzánk is megérkezett a BANDI, Korea legnagyobb és legjelentősebb köröm-kozmetikai termékgyártója. A BANDI a WEME International csúcsminőségű márkája, amely 2008-ban debütált saját fejlesztésű, forradalmi géllakkjaival; ezek azóta is a világ élvonalába tartoznak. A nálunk eddig leginkább csak becenévként ismert elnevezés szentjánosbogarat jelent, ami nagyon is átgondolt: ezek a ragyogó kis lények a koreai kultúrában a gyermeki ártatlanságot, a természetességet és a tisztaságot jelképezik, és csak érintetlen, be nem szennyezett környezetben élnek.

Szép körmök és fenntarthatóság a BANDI-val

Nem véletlen a hasonló hangzás a Koreában közel 20 éve kapható a PANDHY’S™ termékekkel: a BANDI nemcsak hangzásában illeszkedik a PANDHY’S világába, de innovatív megoldásaival és stílusos megjelenésével is kiegészíti portfóliójukat, akárcsak a CUREIX márkanéven forgalmazott speciális lábápolási termékcsalád.

Fotó: BANDI

A BANDI-nél hisznek abban, hogy szépség és fenntarthatóság kéz a kézben jár: minden terméküket gondosan válogatott, természetes és organikus összetevőkből állítják össze, teljesen kizárva a környezetre káros vegyi anyagokat. Fenntartható megközelítésük garantálja, hogy termékeik nemcsak számodra, de bolygónk jövője szempontjából is biztonságosak legyenek.

A BANDI gél lakkjai tehát azok számára készültek, akik nemcsak a tökéletes manikűrre, de a környezetükre is odafigyelnek. Forradalmian új formuláikkal ötvözik a fenntarthatóságot és a csúcstechnológiát, gyors kötési időt garantálnak, és precízebb applikálási lehetőséget biztosítanak. A végeredmény így minden alkalommal tökéletes, legyen szó akár finom részletekről, akár merészebb ötletekről.

Nyitókép: BANDI

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: