Szeptemberi horoszkóp: eljött az igazság pillanata és a nagy felismerések ideje

Életünk örök sodrásban telik, de az események alakításához a csillagok is adhatnak nekünk kapaszkodót. A most domináló Jupiter retrográd segít, hogy meglássuk az igazságot az életünk fontos területein.

A héten egy új korszak kezdődik, így minden jegynek hasznos lehet, ha figyeli az álmokat, mert ezek segítenek összekapcsolódni a tudattalannal. A pszichénk és lelkünk gyógyulásának és az igazság meglátásának kedvez a Jupiter retrográd mozgása. Mindemellett azonban a Jupiter retrográdja arra is késztet bennünket, hogy ne vállaljunk nagy kockázatot, gondolkodjunk, mielőtt ugrunk. Legyünk nyitottak, hogy alkalmazkodni tudjunk az új élethelyzetekhez, azonban mindig megfontoltan döntsünk. Ha képesek vagyunk csendben szemlélni és jól megfigyelni a körülöttünk lévő embereket, helyzeteket, eseményeket, akkor most könnyen felfedezhetjük a rejtett igazságot is.

KOS

A csillagok állása most a pénzügyi szektorodra hat leginkább, így érdemes alaposabban megvizsgálni az erszényedet és nagyobb figyelemmel kezelni a költéseidet. Nem kell, hogy pánikba ess, de azért mérlegelj, hogy mi az, ami megéri a kockázatot, és mi nem.

BIKA

Az elmúlt időben a féktelen Jupiter uralta jegyedet, és úgy érezhetted, minden kitárult előtted. Azonban a héten ez a kis huncut retrográdba lép, és térdre kényszeríthet. Na jó térdre talán nem, de mindenképpen megragadja a szarvaidat és arra készted, hogy egy kicsit meghunyászkodj. A héten fogd egy kicsit vissza magad, leginkább a társas- és baráti kapcsolatokban. Inkább megfigyelő legyél most, és ne hangadó.

IKREK

Bár általában olyan hatékony vagy, mint egy akcióhős, a hét elején retrográdba lépő Jupiter téged sem kímél. Könnyen lehet, hogy úgy fogod érezni, a pálya helyett a kispadon lenne a helyed. Fordíts időt önmagadra és a töltekezésre, pihenésre, gondolkodásra, és legfőképp az elengedésre.

RÁK

Az elkövetkezendő hetekben, hónapokban a technika ördöge okozhat neked fejtörést, mert a héten bekövetkező Jupiter retrográd pont ezt a házadat érinti. Ez azonban nem lehet ok arra, hogy lelassíts. Sőt, adj bele mindent, mert a karrieredben is előrelépés várható. Fontos azonban, hogy képezd magad és mindent tegyél meg a céljaidért, mert a sikert nem adják ingyen.

OROSZLÁN

Vigyázz, hogy ne pörögd túl az eseményeket, ugyanis karrieredben és önfejlődésedben is időt kell adnod magadnak arra, hogy integrálni tudd a tanultakat, és előre tudj lépni. Ha erre nem szánsz a következő napokban időt, könnyen lehet, hogy úgy suhannak el melletted a lehetőségek, mint egy gyorsvonat.

SZŰZ

A héten talán az lehetne a mottód, hogy kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba, legalábbis ami a kalandokat és a kapcsolatokat illeti. Mert nem biztos, hogy ugyanazt az élményt adják, mint elsőre. De a következő időszakra semmiképp sem úgy kell gondolnod, mint egy kényszerpihenőre, hanem inkább egy korrekciós lehetőségre. Fontos, hogy meglásd, mi a valóság és mi az, ami csak a fantáziád szüleménye, mert mostanában egy kicsit előre szaladtál a képzelet útján.

MÉRLEG

A Jupiter retrográddal az intimitás és az erotika egy kicsit háttérbe kerül az életedben, és más lesz a fókuszban. Ha most fontosabbnak tartod, hogy egy számodra értékes személlyel töltsd inkább a péntek estét a bulik és a barátok helyett, akkor tudd, most ennek érkezett el az ideje. Kapcsolataidra koncentrálj, és ideje elengedned az előítéleteidet is a fejlődéshez.

SKORPIÓ

Akár szingli vagy, akár elkötelezett, a következő időszakban a retrográd a kapcsolataid átvizsgálására késztet majd. Lépj hátra kettőt, hogy jobb perspektívát kapj, mert az igazmondásáról híres Jupiter most olyan dolgokról ránthatja le a leplet, ami segít pályára állni. És most ne próbálj Skorpiósan és mindent elsöprően viselkedni, csak szépen lassan haladj.

NYILAS

A Jupiter retrográd számodra is nagy leckéket tartogat, főleg a munka és a szolgálat területein. Most azonban nincs helye a kiskapuknak és az egérutaknak. Sajnos a nehezebb utat kell végigjárnod, mert ez lesz az ami majd az áhított sikert és az ezzel járó önbizalmat is magával hozza.

BAK

A Jupiter értékes tanulságokkal szolgálhat számodra, persze csak akkor, ha most tényleg odafigyelsz, és nem hagyod, hogy egod eltorzítsa az érzékelésedet. A héten gondolj arra, hogy a problémák elhárítása helyett tanulni szeretnél, és akkor tényleg gazdagodhatsz. Ha figyelmes és nyitott maradsz, akkor új lehetőségek köszönthetnek rád.

VÍZÖNTŐ

Végre rendet tehetsz a házad táján. Szó szerint és átvitt értelemben is. Ráadásul mivel a retrográd még egy kis szerelmet is behozhat a képbe, úgy tűnik, a kanapédat is érdemes lesz kitisztítani, mert most a tévézős esték helyett romantikus éjszakák várnak rád.

HALAK

A következő hetekben jó, ha odafigyelsz gondolataidra, szavaidra, és arra, hogy miket posztolsz a közösségi oldalaidon. A csillagok a kommunikációs területeidet dolgozzák meg, és kreativitásra ösztönöznek, mindemellett azonban kétszer is gondold meg, hogy kinek mit mondasz.

Nyitókép: nadia_bormotova/Getty Images
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: