Szerencsés pénzügyi fordulat: Heti horoszkóp

Teliholdas hét indul, és ezzel a nagy energiájú égi segítséggel végre pontot tehetünk az előttünk torlódó feladatok és élethelyzetek végére. Az egyik csillagjegy hatalmas pénzügyi szerencsével zárja a hetet.

Életünkre közvetlen hatást gyakorló és igen erőteljes bolygóállások vannak a héten, ami által drasztikus átalakulások és változások következhetnek be. Az elkövetkezendő napok különösen kedveznek a meditációknak, megtisztulási folyamatoknak, újraértékeléseknek. Minden csillagjegyet különböző témákkal ér a telihold, van, akit pénzügyileg kényeztet el, van, akit szerelemmel. Íme egy kis segítség, kinek melyik területén hoz változásokat laLuna.

KOS

Ahogy az év egyetlen jegyedben lévő teliholdja rád veti fényét, a kamerák is rád irányulnak. Elérkezett az idő, hogy megmutasd, mi az, amire hetek, hónapok óta készülsz. Porold le a tudásodat, tedd meg az utolsó simításokat és készülj a nagy fellépésre. Mivel a Vénusz is hat rád a napokban, előfordulhat, hogy olyan csatározásba kezdesz valakivel, amiből egyikőtök sem kerül ki győztesen.

BIKA

A hónapok óta tartó retrográdból való kiszabadulás nem lesz egyszerű. Még a héten nagy emlékeztetőt kaphatsz, hogy nem mindent neked kell irányítani, és néha engedned kell a gyeplőn. Kitartó és birtokló jegyednek nehéz elengedni azt, ami vagy aki visszatartja, de a telihold segít a tisztánlátásban és elengedni a számodra toxikus dolgokat, és embereket.

IKREK

A retrográd sötét fellegei alatt talán nehéz volt különbséget tenned a barátaid és az ellenségeid között. Szerencsére a teliholddal visszatér az emberiségbe vetett bizalmad, és az is lehet, hogy olyasvalakiben lelsz lelki társra, aki végig ott volt a közeledben. A következő két hétben pedig egészen felgyorsulhatnak majd az események ezzel az emberrel.

Fiatal pár kirándul ősszel
Fotó: Polina Lebed/Getty Images

RÁK

Ha tudni szeretnéd, milyen a levegő a legfelső emeleten, akkor eljött a te időd. Ahogy a Kos telihold beérik az ambíció és siker területein, új megkeresések, karrierlehetőségek érkeznek számodra. Most teljesen újradefiniálhatod az életedet és a következő szintre léphetsz. Bízz magadban. Pénteken azonban figyelj oda, hogy ne menj bele semmilyen veszekedésbe.

OROSZLÁN

Egy retrográdokkal terhelt hónap után nem meglepő, ha úgy érzed, eleged van. Na, akkor most kapd elő az útleveled és vagy nézz ki egy last-minute utat magadnak, vagy kezdd el tervezni a következőt. A telihold számtalan gyümölcsét érleli számodra és végre kivirágzol. Próbálj olyan dolgokat tenni, amelyek inspirálnak, és péntekig tegyél rendet az anyagi dolgaidban.

SZŰZ

Az érzelmek tengerének árja ingadozik benned a héten, ahogy a telihold fénye az intenzív intim zónádba világít. Az erotikus vágyak hullámai most, és a következő két hétben, teljesen elmoshatnak. Mi az, amiből hiányt szenvedsz a szerelmi életedben, és mi az, amit megteszel, hogy ez megváltozzon? Nem számít a kapcsolati státuszod, a telihold tisztánlátást hoz, fogalmazd meg pontosan, mire vágysz.

fotó. Maskot/GettyImages

MÉRLEG

Ha eddig középen billegtél – ami egyáltalán nem jellemző rád, ugye? – egy kérdéssel kapcsolatban, és nem tudtad, melyik oldalt válaszd, akkor a telihold valamilyen formában döntésre kényszeríthet. Nagyon vigyázz, hogy most ne gondold túl a dolgokat és inkább a szívedre hallgass. Ha a kiválasztottad nem képes mindent beleadni a kapcsolatba, akkor pedig ideje döntést hoznod és továbblépni.

SKORPIÓ

Hogy érzed, milyen az életed mostanában? Ha a válaszod nem az, hogy fantasztikus vagy kirobbanó, akkor készülj fel a teliholddal járó változásokra. Bármennyire is nem tűnik szexinek a számodra, ideje az egészségeddel foglalkoznod. Amint megtapasztalod a pozitív változásokat, egyre inkább motiváltabb leszel. Ha pedig nem jönnek az eredmények, akkor is legyen a szemed célon, mert most az egészséged a tét.

NYILAS

Ha egész héten úgy érzed, olyan, mintha valaki nagyítóval figyelne, akkor mondj köszönetet a teliholdnak. Mivel a romantikus területeidet is bevilágítja most az égitest, készülj arra, hogy bármelyik pillanatban belebotolhatsz életed szerelmébe. Ugyanakkor egy kis versengésre is jó esély van, akár szerelmi, akár munka területén. Döntsd el, milyen módon szeretnél győzni, a szerencse neked kedvez.

Boldog család a természetben
Fotó: Westend61/Getty Images

BAK

Nem számít, milyen elfoglaltnak ígérkezik a heted, mindenképpen szánj időt a szeretteidre. A telihold a család és az otthon területein folytatott dolgoknak kedvez leginkább. Élj a lehetőséggel, ahelyett, hogy a munkádra vagy céljaidra koncentrálnál. Nézz erre most lehetőségként, amellyel a munka és a magánélet között teremthetsz egyensúlyt. Tudjuk, hogy ambíciózus jegyednek ez nagyon nehéz, de próbálkozni azért lehet. Sőt, érdemes!

VÍZÖNTŐ

Olykor még te is élvezed, ha a szociális élet közepén lubickolsz. A teliholddal óriási löketet kapnak a kommunikációs és társasági élet területei, és ez a következő két hetedre is kihatással lesz. Érdekes emberekkel találkozhatsz, végre kávézhatsz egy rég nem látott ismerőssel, bárkivel, akivel szeretnél. Menj elébe a dolgoknak. Írj rájuk, küldj SMS-t és meglátod, milyen szuper dolgok alakulnak ki belőle.

HALAK

Készen állsz a pénzesőre? A bevételi forrásaid most az enyhe szitálástól a záporesőig erősödhetnek. A telihold a financiális dolgaid második házában tevékenykedik, ami igen erős hatást gyakorol pénzügyi jólétedre. Végre learathatod a jól megérdemelt munka gyümölcsét, de annál sokkal többet is: nagyon nagy valószínűsége van annak, hogy nem várt helyről érkezik hozzád a szerencse. Mindazonáltal figyelj arra, hogy milyen információkat fogadsz be érzékeny szenzoraiddal, mert ez a kapcsolataidban problémához vezethet.

Fotó:Fotó: Getty Images, Rudzhan Nagiev
Forrás: astrostyle

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: