Szettek a #SecondHandSeptember jegyében: 3 outfit 3500 forintból

A turi-túra szerzeményei

Felkutattam néhány vintage üzletet és turkálót, ahol igazi kincsekre bukkantam. Már csak azt a gyönyörű táskát sajnálom, amit valaki éppen elhappolt az orrom elől.

Aki követ minket Instagramon (@woohoomag), az sejthette, hogy a szeptember elején tartott turi-túra eredményéről hamarosan beszámolunk. Két napon keresztül jártam a legkülönbözőbb second hand és vintage üzleteket, ahol értékes kincsekre vadásztam. Néhány üzletből boldogan léptem ki és természetesen volt, ahonnan kicsit csalódottan és üres kézzel távoztam. Az új szerzeményeket már le is teszteltem, hiszen egész hétvégén second hand ruhákból állítottam össze a szettjeimet. Három nap, három különböző outfit mindössze 3500 forintból. Nézzük, mit sikerült összehoznom!

Irodaszett másodkézből

A hét utolsó munkanapjára így készültem. Vagyis majdnem, mert az utolsó pillanatban a sportcipőt egy fekete-fehér loaferre cseréltem, erről pedig ügyesen elfelejtettem képet készíteni. A ruhák egyébként mind turkálós csodák, amik közül a nadrág a legújabb szerelmem, amit az elkövetkező néhány hétben nem lehet majd leszedni rólam.

blézer: 600 forint, Humana
rövid ujjú szürke garbó: 200 Ft, kalocsai piac
lila hosszú nadrág: 200 Ft, Humana

Ha szombat, akkor színek

Legújabb nadrágom már az első nap után belopta magát a szívembe, ezt pedig nemcsak a gyönyörű színének, hanem a kényelmes szabásának is köszönheti. A szürke helyett ezúttal néhány színesebb ruhával egészítettem ki – a sárga ing egy vintage üzletben lapult, a zöld bomberdzsekit pedig tavaly találtam a szüleim pincéjében és már alig vártam, hogy újra elővehessem a szekrényemből.

zöld bomber: örökölt darab
sárga rövid ujjú ing: 1500 Ft, Vintage shop Práter
lila hosszú nadrág: 200 Ft, Humana

Vasárnap férfi ruhákba bújtam

A vasárnapi szettemhez az unokatestvéremtől örökölt férfi jogger nadrágot szántam alapul. A feltűnő mintához egy egyszerű fekete felsőt párosítottam, valamint egy másik menswear darabot, egy bézs inget, ami vékony kabátként szolgált az egyébként klassz őszi időben. A nadrág szuperkényelmes, az ing részleteiért (zsebek, gombok) pedig egyszerűen megőrülök – nálam ez az összeállítás végzett az első helyen.

bézs ing: 200 Ft, Humana
fekete ujjatlan felső: 800 Ft, kalocsai piac
csíkos nadrág: örökölt darab

Nyitókép: Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: