Kiderült, hogy mikor mutatják be a Szex és New York legújabb évadát

Az És egyszer csak címet viselő hetedik szezon dupla résszel debütál majd az z HBO GO műsorán, ráadásul már tényleg csak párat kell aludni a nagy napig! Úgyhogy visszaszámlálás indul!

Sarah Jessica Parker november 9-én sétált utoljára Carrie Bradshaw cipőjében (legalábbis egy ideig biztosan), ugyanis ezen a napon befejezték a Szex és New York hetedik évadának forgatását. A színésznő az Instagram-oldalán beszélt arról, mennyire szentimentális érzések kavarognak benne a reunion miatt, sorozatbeli szerelme, Chris Noth (azaz Mr. Big személyesen) pedig egy közös fotóval emlékezett meg az elmúlt hónapokról. „Sarah Jessica Parker, minden percet imádtam, amit újra együtt tölthettünk.”

Azt azonban talán egyetlen rajongó sem sejthette (vagy remélhette), hogy alig pár nappal később már be is jelentik az És egyszer csak (And Just Like That) címet viselő szezon premierdátumát. Sőt, még az előzetest is megosztották a fanokkal! Az alig egyperces videóban végre újra együtt láthatjuk Carrie-t, Mirandát (Cynthia Nixon) és Charlotte-ot (Kristin Davis), de feltűnik benne Charlotte férje, Harry (Evan Handler), Mr. Big és Anthony (Mario Cantone) is. De még utoljára felbukkan a képkockákon Stanford Blatch is, hogy végleg búcsút vehessünk tőle. (A Carrie legjobb barátját alakító Willie Garson 2021 szeptemberében, 57 éves korában elhunyt. – a szerk.) „Borzasztóan várjuk, hogy megoszthassuk veletek ezt az új fejezetet, hogy láthassátok és érezhessétek, min dolgoztunk az elmúlt hónapokban” – jelentette ki Sarah Jessica Instagramon, majd megköszönte a közönségüknek az odaadásukat és a szeretetüket. „Ez értetek szól.”

És egyszer csak… decemberben tényleg megtörténik!

A MAX Original sorozata tehát december 9-én egy dupla epizóddal debütál az HBO GO-n, ezután viszont sajnos minden új részre egy hetet kell majd várunk. A történetről egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy azt fogja bemutatni, hogyan birkóznak meg kedvenc barátnőink az ötvenes évek kihívásaival, és miként alakulnak a barátságaik. Természetesen már rengeteg elmélet terjed a neten a fordulatokról. Például vannak, akik szerint Carrie és Mr. Big elválnak a hetedik évadban, míg mások úgy gondolják, hogy az alkotók megölték Chris Noth karakterét. Az azonban már biztos, hogy több új szereplőt is megismerhetünk, hiszen A Grace klinika sztárja, Sara Ramírez és Nicole Ari Parker is csatlakoztak a stábhoz. (Állítólag az utóbbi lesz Samantha Jones, vagyis Kim Cattrall utódja.)

Külön érdekesség, hogy míg az És egyszer csak a történet szerint a faji és a nemi hozzátartozás kérdéseit is feszegeti majd, addig a sztároknak egy egészen másfajta előítélettel kellett szembenéznie a kamerákon túl. Sarah Jessica a Vogue-nak elárulta, rengeteg nőgyűlölő megjegyzést kaptak azért, mert nem rejtegették el az öregedés nyomait. „Ott ülök Andy Cohennel, aki tele van ősz hajszálakkal és remekül néz ki. Ha róla van szó, miért van ez rendben? Nem tudom, mit mondhatnék az embereknek. Úgy érzem, mintha az emberek nem akarnák, hogy komfortos legyen számunkra az, ahol most tartunk” – jelentette ki. Azt mondja, sokan élveznék, ha fájdalmat okozna számukra, kivé váltak ma. „Pontosan tudom, hogyan nézek ki. Nincs választásom. Mit kellene tennem? Állítsam meg az öregedést? Tűnjek el?” – üzente a kritikusaiknak.

Forrás HBO Sajtószoba/Digital Spy/Digital Spy
Nyitókép: HBO Sajtószoba

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: