Samantha visszatér: újra teljes lehet a Szex és New York legendás négyese

A Szex és New York rajongók véleménye megoszlik a sorozat folytatásáról, az És egyszer csak...-ról, de egy dologban a többség egyetért: hiányzott nekik Samantha Jones karaktere. Ezt a második évad orvosolhatja, mert hogy Samantha visszatér!

Márciusban jelentette be az HBO Max, hogy nemsokára érkezik az És egyszer csak… második évada. A Szex és New York folytatásának első epizódjaiban Carrie, Charlotte és Miranda életébe csöppenhettünk bele, a következők széria azonban a Samantha rajongók arcára is mosolyt csal majd. Mert hogy már biztos: Samantha visszatér!

Édes nosztalgia kedvenc szereplőinkkel

A Szex és New York visszatérését óriási örömmel fogadtuk, hiszen a szereplők a szívünkhöz nőttek az eredeti sorozat hat évada alatt. Figyeltük, ahogy a négy barátnő a szerelem, a karrier, a kapcsolatok terepén navigál, döntéseket hoz és fejlődik. Megtanultuk belőle, mit hogyan vagy éppen hogyan nem érdemes csinálni. Mindenesetre sokunkat édes nosztalgiával töltött el a sorozat folytatása, az És egyszer csak…. Még nagyobb öröm, hogy a második évad munkálatai is elkezdődtek, melyet várhatóan októberben kezdenek forgatni és 2023 nyarán kerül a nagyközönség elé.

Szex és New York Samantha visszatér. Fotó: HBO/Newsmakers/Getty Images
A Szex és New York ikonikus négyese. Vajon mi változik, amikor Samantha visszatér? Fotó: HBO/Newsmakers/Getty Images

“Cicaharc” vagy nem “cicaharc”

Michael Patrick King a visszatérő sorozat showrunnere néhány információt már el is hintett a készülő évadról. A legnagyobb hír természetesen az, hogy Samantha karaktere is visszatér a képernyőre. Ez azért is meglepő, mert az őt alakító Kim Catrall korábban kijelentette, hogy nem csatlakozik a folytatáshoz, sőt ez az ajtó nem is nyitott a számára. A sajtó ugyanis még 2017-ben lett hangos egy nyilatkozatától, melyben arról beszélt, hogy sosem voltak barátok a sorozatbeli színésznőkkel. Sőt, Sarah Jessica Parkert külön kiemelte, kifejezve, hogy lehetett volna sokkal kedvesebb is, nem érti, mi volt a baja. Nemrég Parker is megszólalt a kellemetlen helyzet kapcsán.

A Hollywood Reporter podcastben mondta el, milyen nehéz számára, hogy az emberek állandóan cicaharcként emlegetik, ami közte és Catrall között zajlik: “Nincs szó semmilyen harcról. Nem volt semmilyen nyilvános vita vagy vád, ami elhangzott volna a részemről. Én ilyet nem tennék. Egyszerűen nem így kezelem a dolgokat. Szóval örülnék, ha nem neveznék vitának vagy cicaharcnak, mert ez félrevezető. Itt egy ember szólalt meg. És én persze nem fogom azt mondani neki, hogy ne mondjon semmit, annak ellenére, hogy ez nekem is fájdalmas” – mondta a színésznő.

Összefonódó szálak

Ennek ellenére King most azt nyilatkozta, hogy Samantha visszatér. Azonban sokat nem árult el a történetéről, ugyanis az az alapelve, hogy addig nem oszt meg semmit, amíg az nem biztos. A célja azonban, hogy a főszereplők története ne csak külön-külön szálakon haladjon, hanem összefonódjon, így több közös jelenetre is számíthatunk.

Samantha karaktere az első évadban csak sms váltásokban jelent meg, így most sokunk szíve megdobbant, hogy a következő évadban újra láthatjuk és hallhatjuk is a szarkasztikus, vagány nagyvárosi nőt.

Forrás: People.com

Fotó: HBO/Newsmakers/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: