Szívbemarkoló fotót osztott meg Paul Walker lánya

A 21 éves Meadow az utóbbi időben egyre gyakrabban posztol elhunyt édesapjáról a közösségi oldalán. Most egy minden eddiginél meghatóbb képet tett közzé.

Közel hét éve már annak, hogy a sármos színész, a Halálos iramban című filmek sztárja, Paul Walker egy autóbalesetben életét vesztette. 2013 novemberében egy általa szervezett jótékonysági eseményen vett részt a kaliforniai Valenciában, melyet követően barátja, Roger Rodas új autójával, egy 2005-ös Porsche Carrera GT-vel próbakörre ment. Az autó lesodródott az útról, először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódott és kigyulladt. A balesetben mindketten életüket vesztették. A nyomozók később megállapították, hogy a tragédiát a nem az útviszonyoknak megfelelő sebességválasztás okozta. A megengedettnél kétszer gyorsabb tempóban, 93 mérföld/órás (150 km/órás) sebességgel közlekedtek.

A színész halála az egész világot megrázta, de 21 éves lánya Meadow – akivel Walker különösen szoros kapcsolatot ápolt – egyre gyakrabban oszt meg fotókat a 40 évesen elhunyt sztárról, hogy mindig emlékezzünk rá. Így történt ez május 25-én, az idei emlékezet napján is, amely nemzeti ünnep az Amerikai Egyesült Államokban. A régi, fekete-fehér fotón Meadow még egészen kicsi, mosolyog, miközben egymásra néznek édesapjával. Az Instagram-oldalán közzétett képhez a lány ezt írta: happy place”, azaz boldog hely”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

happy place

Meadow Walker ✿♥ (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés,

A megható fotót már több mint 200 ezren lájkolták, és rengeteg hozzászólás is érkezett a rajongóktól.

Forrás: eonline.com
Nyitókép: Tim P. Whitby/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: