Szívbemarkolóan szép okból kapta a nevét Joaquin Phoenix és Rooney Mara első gyermeke

A világhírű sztárpár babája a pletykák szerint már egy hónapja megszületett, azonban az érkezésének hírét nem az újdonsült szülők, hanem az Oscar-díjas színész egyik kollégája fecsegte ki a nyilvánosság előtt.

Hollywood egyik legnépszerűbb álompárja egyben a legtitokzatosabb is, hiszen Joaquin Phoenix és Rooney Mara mindenkinél jobban óvja a magánéletét a nyilvánosság elől. Szinte alig találni róluk közös képet az interneten, az eljegyzésükről szóló híreket pedig nagyon sokáig nem erősítették meg. Ám nemcsak a házasságukról, hanem az első közös gyermekük érkezéséről is mélyen hallgattak: tavasszal kezdtek el pletykálni arról, hogy a színésznő várandós, amikor gyanúsan bő pulcsikban fényképezték le a lesifotósok.

Joaquin és felesége természetesen a pici érkezését sem szerette volna nagy dobra verni, így csak találgatások folytak arról, hogy Rooney már az utolsó hónapokban lehet. Victor Kossakovsky azonban lebuktatta őket a Zurich Film Festival, vagyis a Zürichi Filmfesztivál egyik kérdezz-felelek szekciójában, ugyanis elárulta, hogy azért nincs jelen vele együtt az Oscar-díjas sztár is (Joaquin a rendező Gunda című dokujának az egyik producere – a szerk.), mert megszületett a gyermeke. „Egy gyönyörű kisfiú, aki a River nevet kapta” – tette hozzá Victor Kossakovsky.

A névválasztás talán nem lep majd meg egyetlen Joaquin-rajongót sem, hiszen a színész a tragikusan fiatalon elhunyt bátyja után keresztelte el a babát. River Phoenix korának egyik legígéretesebb tehetsége volt, azonban 1993-ban, mindössze 23 évesen meghalt öccse karjai között, kábítószer-túladagolásban a részben Johnny Depp tulajdonában lévő szórakozóhely, a Viper Room előtt. Joaquin köztudottan mindent megtesz azért, hogy továbbhaladhasson az egykori színész és zenész által megkezdett úton: ahogyan River, úgy ő maga is elkötelezett állatvédő – a 2020-as Oscar átadón pedig bátyját idézte, mikor átvehette a Legjobb férfi főszereplőnek járó szobrot.

Joaquin és Rooney egyáltalán nincsenek jelen a közösségi médián, ezért nem valószínű, hogy láthatnánk majd képeket a kis Riverről, és a párt ismerve talán nem is sokat hallhatunk majd róla – mindenesetre sok boldogságot kívánunk az újdonsült szülőknek!

Forrás: Mirror
Nyitókép: Amy Sussman/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: