Szoboszlai Dominik modell barátnőjére máris felfigyelt a brit sajtó

Szoboszlai Dominik mellett gyönyörű barátnőjét, Gécsek Fannit is tárt karokkal várják Angliában.

Szoboszlai Dominik hivatalosan is a Liverpool FC játékosa lett, a 22 éves labdarúgó négyéves szerződést kötött új klubjával. Szoboszlai átigazolása kiemelt figyelmet kapott, nevével voltak tele a napokban a hazai és a külföldi sportoldalak. Nem is csoda, hiszen a fiatal sportoló 70 millió euróért igazol Angliába. Ezzel – saját rekordját átadva a múltnak – minden idők legdrágább magyar futballistája, és az angol klub történetének harmadik legdrágább igazolása lett (Virgil Van Dijk és Darwin Núnez után) – írja az NB1.hu.

Barátnője is rivaldafénybe került

Az angoloknál azonban nemcsak a focistákra, hanem partnereikre is nagy figyelem hárul. Így a bulvársajtó máris elkezdett cikkezni Szoboszlai barátnőjéről, Gécsek Fanniról, aki azonnal megkapta a WAG (a „wives and girlfriends”) minősítést is, ami a legnagyobb sztárok feleségeinek és barátnőinek gyűjtőfogalmát fedi.

A Daily Mail azonban kiemeli, hogy Fannira nem csak futballista párja miatt érdemes figyelni. Ahogy írják, a fiatal lány „szép és okos is” hiszen a modellkedés mellett az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskolára jár Budapesten, ahol marketinget tanul. Ráadásul neki is van sportolói múltja: 2017 és 2019 között számos tenisztornán vett részt, és 16 évesen nyerte élete első ITF tenisztornáját.

Gécsek Fanni sportoló családból származik: édesapja Gécsek Tibor kalapácsvető olimpikon, kilencszeres magyar bajnok, Európa-bajnok és világbajnoki harmadik helyezett atléta. Miután befejezte profi pályafutását, maga is teniszezni kezdett, és a Budai Tenisz Centrum társalapítója lett.

Teniszversenyek után modellkarrier

Fanni a teniszezés után 2019-ben modellkedni kezdett, és influenszerként Instagram oldalán is szép követőbázist épített fel (ami mondanunk sem kell, hogy az elmúlt napokban több ezer fővel nőtt).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fanni Gécsek (@fannigecsek) által megosztott bejegyzés

A gyönyörű fiatal lány és Szoboszlai Dominik 2020 óta alkotnak egy párt, és az angol lap szerint Fanni biztosan ott lesz majd az Anfield lelátóján, hogy szurkoljon szerelmének.

Bár a brit sajtó azt feltételezi, hogy Fanni párjával tart az Egyesült Királyságba, mivel a lány felsőfokú tanulmányait végzi, egyáltalán nem biztos, hogy ő is Angliába költözik. Elképzelhető, hogy ingázni fog Budapest és Liverpool között, ahogyan tette ezt akkor is, amikor Dominik még a Lipcse csapatában játszott.

Már alig várja, hogy pályára lépjen

Szoboszlai Dominik bár először „nem izgulta túl” a Liverpool érdeklődését, természetesen nagyon boldog. “A bejelentés után megőrült a telefonom. Rengeteg üzenetet és gratulációt kaptam. Köszönöm a szurkolóknak ezt a kedves fogadtatást” – nyilatkozta. „Már számolom vissza a napokat, hogy mikor mutatkozhatok be. Hihetetlen lesz, amikor Liverpool játékosként pályára léphetek az Anfielden”írja az NB1.hu.

Forrás: Daily Mail, Marie Claire, NB1.hu
Nyitókép: Szoboszlai Dominik Instagram

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

 

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: