Illatos szójagyertyák, amelyekkel pillanatok alatt meghitt hangulatot varázsolhatsz

Szójagyertya fronton alig tudunk választani, szinte az összeset kipróbáltuk már és egyikben sem csalódtunk. A döntést még tovább nehezíti, hogy megérkeztek a csodás karácsonyi illatok!

Idén megfogadtuk, hogy a szokásos ünnepi mizériát magunk mögött hagyjuk és valóban élvezni fogjuk a karácsonyt. Az őrült ajándékhajsza és a mindennapos sürgés-forgás helyett átadjuk magunkat a slow living életérzésnek és decemberben a környezettudatosság jegyében teremtjük meg az ünnepi hangulatot. Ennek elmaradhatatlan része a lakás feldíszítése – természetesen mindenféle ócska, karácsonyi csilli-villi dísz helyett érdemes a minimalista vonalon maradni és a természetes dekorációk mellett letenni a voksunkat.

És ha már az otthonunk szépítgetésénél járunk, kössük össze a kellemest a hasznossal. Válasszunk egy dekoratív szójagyertyát, ami nemcsak remekül mutat a lakásban, hanem jellegzetesen téli, ünnepi illatának köszönhetően azonnal meghozza a kedvünket a karácsonyi dalok dúdolászásához, a bejglizéshez és a forralt borozáshoz. Ráadásul a környezetünknek és az egészségünknek is jót teszünk, ha a hagyományos gyertyákat a szójaviaszból készült változatra cseréljük.

Kedvenc magyar márkáink már elő is rukkoltak saját karácsonyi kollekciójukkal, amik között igazán különleges illatokra bukkanhatunk. Nem számít, hogy saját használatra vagy ajándékba keresel, ezekben a brandekben biztosan nem fogsz csalódni.

Andyourstories

szójagyertya
Fotó: @andyourstories/Instagram

Kedvenc magyar lakberendezési márkáink között Tokaji Márti saját brandje, az Andyourstories már helyet kapott. A Cinnamon Bun névre keresztelt terméket tavaly már teszteltük – imádtuk! – idén pedig a következő illatok várnak minket a karácsonyi kollekcióban: a frissen sült mézeskalács illat (Sweet Gingerbread), az édes diós süti illat (Creamy Walnut), az isteni fahéj (Hot Cinnamon), a vaníliás keksz (Santa’s Biscuits) és idén is itt a fűszeres alma (Spiced Apple Cider).

LYS Candles

Fotó: @lys_candles/Instagram

Nemcsak a LYS Candles mögött álló szellemiséget, hanem az alkotó, Szász Nóri vizuális világát is hihetetlenül imádjuk. Gyertyáit inspiráló és szellemes nevekkel/üzenetekkel – nálunk a Karma Is A Bitch a nagy kedvenc – látja el. A kétdarabos ünnepi kollekció egy csinos kis dizájnt is kapott – a The Nutcracker és az Under The Mistletoe hópelyhekkel díszített arany üvegcsében kapható. Az előbbit azoknak ajánljuk, akik a fűszeres, fahéjas-narancsos illatokért rajonganak, utóbbi pedig igazán frissítő fenyő és cédrus illatjegyeket kapott.

Peony Home & Living

szójagyertya
Fotó: peony.hu

A Peony Home & Living karácsonyi kollekciójában a Merry Morning, a Christmas Tree és a Winter Berries gyertyák is megtalálhatóak, amelyekkel igazán nosztalgikus hangulatot csempészhetünk a lakásba.

Nyitókép: Ellieelien/Unsplash

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: