2021 nyarának frizuratrendjét Emma Stone Szörnyellája inspirálta

A meleg hónapokban általában bátrabban választunk extrém frizurát, azonban az idei divat talán minden eddiginél merészebb lesz.

Több hónapnyi várakozás után újra kinyitottak a mozik, hogy végre megint szélesvásznon élvezhessük a premiereket. Ilyen például az Emma Stone főszereplésével készült Szörnyella is, mely bemutatja, hogyan született meg a 101 kiskutya hírhedt főgonosza. Ugyan a film bemutatására még pár hetet várnunk kell, a színésznő karaktere máris sokakat változásra, azaz hajfestésre inspirált.

Fotó: Instagram/@sabletoothtigre

Bár a nyár egyébként is a merész frizurákról szól (gondolj csak arra, hogy Billie Eilish nemrég platinaszőkére váltott, Britney Spears pedig pink tincseket festett magának), a legújabb trend jóval extrémebb a megszokottaknál. A fodrászok az ördögi Szörnyella De Frász hajszínéből inspirálódtak, de természetesen kicsit „hordhatóbbra” formálták, hogy a mindennapokban is bátran kiléphessenek vele az utcára a viselői. A fekete színű alapot egy kis platinával bolondítják meg – ez a technika kifejezetten dögös például akkor, ha lófarokba fogjuk a hajunkat.

Fotó: Instagram/@ marissa.marino

A trendet máris rengetegen követik, például maga Selena Gomez is. A fodrászok szerint bárkinek jól állhat a Szörnyella-fazon, mindössze arra kell figyelnünk, hogy a szőke tincseket lila, azaz hamvasító samponnal mossuk át, hogy ne sárguljanak be. Sőt, nem árt bevetni hajszérumokat sem, hogy megőrizzük a hajszálak egészségét!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sable Yong (@sabletoothtigre) által megosztott bejegyzés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Elodie Soleil (@kinkinette84) által megosztott bejegyzés

Forrás: PopSugar
Nyitókép: Instagram/@cruella_2021

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: