9 sztár, aki úgy döntött, nem szeretne megházasodni

Mindannyian máshogyan képzeljük el a tündérmesénket: vannak, akik házasságra vágynak, mások pedig úgy érzik, nincs szükségük egy papírra a boldogságukhoz. Összegyűjtöttünk néhányat azon hírességek közül, akik a második tábort erősítik.

Akad egy kérdés, amiben senki sem tévedhet: ez pedig az, hogy egy kapcsolatot meg kell-e pecsételni a házassággal, vagy sem. Nem vagyunk egyformák, így egészen másak a vágyaink és az elképzeléseink a hosszútávú elköteleződést illetően is. Ryan Reynolds és Blake Lively például jogilag is összekötötték az életüket még 2012-ben, és azóta is ők Hollywood egyik legtökéletesebb álompárja. Ám vannak olyanok, akik papír nélkül is kiérdemlik ezt a címet ilyen mondjuk a listánkon szereplő Kurt Russel és Goldie Hawn. Éppen ezért tisztelnünk kell mások véleményét a házasságot illetően, azokét is, akik tudatosan úgy döntöttek, nem szeretnének oltár elé állni.

Sandra Bullock

Sandra Bullock és Bryan Randall
Sandra Bullock és Bryan Randall (Fotó: Jackson Lee/Getty Images)

„Azok közé tartozom, akik már átestek a válási procedúrán” – emelte ki az Oscar-díjas színésznő az egyik interjújában. Sandra közel öt évig volt Jesse James felesége, ám a házasságuk nem sokkal azután véget ért, hogy felreppentek a pletykák a férfi hűtlenségéről. „Megtaláltam életem szerelmét” hivatkozott a sztár Bryan Randallra, akivel 2015 óta alkotnak egy párt. „Két gyönyörű gyermekünk van – sőt, igazából három, hiszen neki van egy idősebb lánya is. Ez a lehető legjobb dolog, ami történhetett. Senkinek nem akarom azt tanácsolni, hogy csinálja úgy, ahogyan én, de nekem nincs szükségem egy papírlapra ahhoz, hogy odaadó partner és anya legyek.”

Kurt Russel és Goldie Hawn

Goldie Hawn és Kurt Russell
Goldie Hawn és Kurt Russell (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images)

A nagy szerelmek sokszor jönnek és mennek Hollywoodban, de azért van, ami örök: ilyen például Kurt Russel és Goldie Hawn kapcsolata is. Ám annak ellenére, hogy közel 40 éve egy párt alkotnak, egyáltalán nem érzik úgy, hogy ki kellene mondaniuk egymásnak azt a bizonyos igent. „Az olyan emberek számára, mint mi, a házassági anyakönyvi kivonat nem teremt meg semmit sem, ami ne lenne már amúgy is a mienk” – jelentette ki Goldie, aki korábban Gus Trikonis, majd Bill Hudson felesége volt. (A megismerkedésük előtt Kurt a szintén színésznő Season Hubley férje volt.)

A családjuk egyébként irigylésre méltó: fiuk, Wyatt mellett közösen nevelték fel Bostont, aki Kurt házasságában született, illetve Goldie gyerekeit, Kate és Oliver Hudsont is. „Ez nem a frigyről szól, hanem az emberekről és a kapcsolatukról, illetve arról a döntésükről, hogy együtt maradnak” – hangsúlyozta, és azt is kiemelte, a hosszú távú elköteleződés érdekében ugyan le kell mondaniuk néhány dologról, de megéri.

Drew Barrymore

Drew Barrymore
Drew Barrymore (Fotó: Presley Ann/Getty Images)

Kevés hollywoodi sztárnak alakult olyan szerencsétlenül a szerelmi élete, mint Drew Barrymore-nak. A színésznőt az évek során ötször is eljegyezték, háromszor el is jutott az oltárig. Utoljára Will Kopelman felesége volt, akitől 2016-ban vált el. „Soha, soha, soha, soha. Soha többé nem megyek férjhez” – fogadta meg 2020-ban. „De abban is hiszek, hogy az embereknek nem szabadna használnia a soha szót, úgyhogy én nagybetűkkel mondom el: S-O-H-A többé nem házasodom meg.” Drew nem akarja még egyszer ennyire összefonni az életét valakivel. „Ha szakítasz, továbblépsz. De amikor elválsz, annyira más a helyzet.”

Charlize Theron

Charlize Theron
Charlize Theron (Fotó: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Soha nem akartam megházasodni. Ez olyasvalami, ami nem fontos számomra” – nyilatkozta az Oscar-díjas színésznő, aki valóban egyszer sem mondta ki az igent senkinek sem. „Mióta gyermekeim vannak, egyszer sem voltam magányos. Nem érzem magam egyedül.” A sztár két adoptált kislány, August, és Jackson édesanyja.

Shakira

Shakira és Gerard Pique
Shakira és Gerard Pique (Fotó: David Ramos/Getty Images)

„Ha őszinte akarok lenni, a házasság halálra rémiszt engem. Nem akarom, hogy a párom a feleségeként tekintsem rám, jobban tetszik, ha a barátnőjeként lát” – fogalmazta meg álláspontját a kolumbiai énekesnő, aki már 2010 óta együtt van a focista Gerard Piquével. Két fiuk is született, Milan és Sasha. „Szerető, barátnő… Ez úgy hangzik, mint a tiltott gyümölcs. Szeretem, ha abban a tudatban él, hogy bármi megtörténhet a viselkedéstől függően…”

Ryan Gosling és Eva Mendes

Eva Mendes és Ryan Gosling
Eva Mendes és Ryan Gosling (Fotó: Sonia Recchia/Getty Images)

„Tudom, hogy azzal az emberrel vagyok, akivel lennem kell” – mondta Ryan Gosling, aki 2011 óta Eva Mendes párja. Amikor pedig megkérdezték őt, mire vágyott a szerelemben, mindössze ennyit felelt, „Mindössze annyi számít, hogy ez a személy Eva Mendes. Semmi mást nem keresek.” A két színész családja az évek alatt két kislánnyal, Esmeraldával és Amadával bővült.

Susan Sarandon

Susan Sarandon
Susan Sarandon (Fotó: Theo Wargo/Getty Images)

„Mindig is tetszett az elképzelés, hogy úgy határozzak, együtt leszek valakivel” – árulta el Susan. „Úgy gondoltam, ha nem házasodunk össze valakivel, akkor nem vesszük a másik társaságát annyira magától értetődőnek.” A színésznő egyébként éppen az első és egyetlen házasságának köszönheti a művésznevét, melyet Chris Sarandontól „kapott”. (A leánykori neve Tomalin – a szerk.) A frigyük 1967 és 1979 között tartott, ezután már nem állt az oltár elé. A későbbi kapcsolataiból viszont három gyermeke is született: Eva Amurri, Jack és Miles Robbins. Az Oscar-díjas sztár jelenleg szingli, de nyitott az ismerkedésre.

Forrás: People
Nyitókép: Frazer Harrison/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

 

Legnépszerűbb cikkek: