Sztárok, akik jobban néznek ki ötvenen túl, mint fiatalabb korukban

A Született feleségek sztárja, Teri Hatcher bomba formában van: a színésznő 55 éves korára jött rá, hogyan érezze jól magát a bőrében, és nem ő az egyetlen! Lehet, hogy tényleg az 50 az új 30?

Teri Hatcher nemrég bikinis fotót posztolt magáról az Instagramra, szóval nem titok többé, mennyire tökéletes formában van. De nemcsak a testén dolgozott sokat a színésznő, hanem lelkileg is nagyon jól érzi magát. A fotója mellett a leírásban ugyanis kifejtette, hogy mit jelent számára 55 évesnek lenni. „Végre rájöttem, hogyan érezhetem magam komfortosan a saját bőrömben. Lehet, hogy nem mindennap, de a legtöbbször. A kor lehetővé teszi, hogy tisztán lásd a céljaid, és megóvd az embereket, vagy azokat a dolgokat, amikért hálás vagy. Elég idős vagy ahhoz, hogy lásd az élet csodáit, de elég fiatal vagy még ahhoz, hogy ki is tudd élvezni ezt a tudást” – írta, és azt is hozzátette, hogy smink nélküli fürdőruhás képével nyitott a világ, és mások felé.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Teri Hatcher (@officialterihatcher) által megosztott bejegyzés,

Hasonló a helyzet Jennifer Lopezzel is, aki nem sokkal az 50. születésnapja után felvette ugyanazt a zöld Versace ruhát, amit utoljára 2000-ben, 31 évesen viselt. A legtöbben úgy gondolják, JLo most még jobban nézett ki, mint akkor.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Aniston szintén azoknak a táborát erősíti, akiknek igencsak jól áll a kor, bár stílusát már a Jóbarátok óta nők százai követik. Mostanra viszont a Rachel Green-féle miniszoknyák és a kócos lokni helyett elegáns, feszülős ruhákban láthatjuk.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jennifer Aniston (@jenniferaniston) által megosztott bejegyzés,

Cate Blanchett stílusa is megváltozott az évek alatt: kifinomult, és elegáns lett. Ő az igazi példa rá, hogy a kevesebb néha több.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cateblanchett (@cate_blanchettofficial) által megosztott bejegyzés,

Gwen Stefani is igazán sokat változott, az előnyére: 30 évesen még rikító rózsaszín hajjal, vörös rúzzsal láthattuk, azóta pedig igazi díva lett. Mára a hosszú szőke haj, a kifinomult smink, ugyanakkor vagány szettek, miniszoknyák lettek a védjegyei. Az énekesnő 50 éves korára megtanulta, hogyan fejezze ki az egyéniségét az öltözködésen keresztül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gwen Stefani (@gwenstefani) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: Michael Tran/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: