7 sztár, aki Las Vegasban mondta ki a boldogító igent

Jennifer Lopez és Ben Affleck Las Vegasban, teljes titokban házasodott össze, de rajtuk kívül még számos híresség van, aki a kaszinófővárosban kelt egybe szerelmével, lássunk most közülük hetet!

Las Vegast sokan kaszinófővárosként ismerjük, de kedvelt úti célja azoknak a pároknak is, akik itt szeretnének egybekelni. A különleges hangulatú, pezsgő, vibráló nagyváros semmi máshoz nem hasonlítható esküvői helyszín, a vegasi esküvő varázsát pedig ugyanúgy szeretnék átélni a hírességek is. Jöjjön most hét olyan sztár, aki Las Vegasban házasodott meg!

Sophie Turner és Joe Jonas

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

S O P H I E T U R N E R (@sophiet) által megosztott bejegyzés

A Trónok harca színésznőjét 2017 októberében jegyezte el szerelme, Joe Jonas. 2019 nyarán Franciaországba terveztek egy világra szóló lakodalmat, de előtte májusban egy kis Las Vegas-i ceremónián már kimondták egymásnak a boldogító igent.

Angelina Jolie és Billy Bob Thornton

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌻GOLDIES🌻 (@golldies) által megosztott bejegyzés

Mindössze két hónap randevúzás után mondott igent egymásnak Angelina Jolie és Billy Bob Thornton 2000. május 5-én, hol máshol, mint Las Vegasban. A mindent felperzselő szerelem három évig tartott, 2003-ban váltak el útjaik.

Demi Moore és Bruce Willis

bruce willis demi moore régi fotó
Bruce Willis és Demi Moore is Las Vegasban házasodott, 13 évig tartott a boldogság. Fotó: Michael Ochs Archives / Stringer / Getty Images

1987. november 21-én szintén Las Vegasban házasodott össze Demi Moore és Bruce Willis, méghozzá a híres Little White Wedding Chapel kápolnában. Három közös gyerek és 13 együtt töltött év után 2000-ben mondták ki a válásukat, de ők ketten híresen jó kapcsolatot ápolnak egymással azóta is.

Lily Allen és David Harbour

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Harbour (@dkharbour) által megosztott bejegyzés

Az énekesnő és a Stranger Things színésze 2020-ban, egy laza esküvőn mondta ki a boldogító igent a Graceland Chapel nevű vegas-i kápolnában. Olyan lazák voltak, hogy utána puccos étterem helyett gyorskaját ettek.

Britney Spears is Las Vegasban házasodott

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TMZ (@tmz_tv) által megosztott bejegyzés

2004 januárjában még jó ötletnek tartotta, hogy hozzámenjen gyerekkori barátjához, Jason Alexanderhez, de a házasságot 55 nappal később érvénytelenítették.

Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Simone Hunold (@shunold_bj) által megosztott bejegyzés

A világsztár 1989-ben itt, a Graceland Wedding Chapel kápolnában vette feleségül gimis szerelmét, Dorothea Hurley-t, akit a mai napig imád.

Priscilla és Elvis Presley

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BRIDES (@brides) által megosztott bejegyzés

A Viva Las Vegas énekese hol is vehette volna feleségül az ő Priscilláját, ha nem a kaszinófővárosban? Esküvőjüket az egykori Aladdin hotelben tartották, amely most Planet Hollywood névre hallgat, a pár 6 évig volt házas (1967-1973 között).

Forrás: Elle.com és Metro.co.uk
Nyitókép: Michael Ochs Archives / Stringer / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: