6 álompár a sztárvilágból, akinek kapcsolata barátságként indult

Vannak hírességek, akiknek tündérmesébe illően szép a szerelmük, könnyedén azt hihetjük, egy pillanat alatt felismerték azt, ki számukra az igazi. Pedig többen is vannak, akik kezdetben nem érezték a kémiát a későbbi partnerükkel.

Kate Middleton és Vilmos herceg

Fotó: Chris Jackson/Getty Images

Bár elképzelhető, hogy kislánykorában Kate Middleton is arról álmodozott, egy napon majd betoppan az életébe egy herceg fehér lovon, azonban amikor valóban összehozta őt a sors egy herceggel, egyáltalán nem lett belé szerelmes első látásra. Vilmos és Katalin a skóciai St. Andrews-i Egyetemen ismerték meg egymást, ám kezdetben csak barátok voltak. A hírek szerint ugyanabban a kollégiumban éltek és számos közös ismerősük volt, azonban csak másodéves korukban kezdett kialakulni a románcuk, a kapcsolatuk pedig egy rövid szünettől eltekintve azóta is töretlen. Diana idősebb fia 2010-ben el is jegyezte szerelmét, 2011 óta pedig boldog házasságban élnek. A hercegi párnak az évek során 3 gyermeke is született, György, Sarolta és Lajos.

Blake Lively és Ryan Reynolds

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

A világ egyik legviccesebb sztárpárja 2010-ben ismerkedtek meg a Zöld Lámpás című film forgatásakor. Ryan akkoriban még Scarlett Johansson férje volt, Blake pedig Penn Badgleyvel randizott, akivel a Gossip Girlben is szerelmespárt alkottak. Ám ezt az évet már mindketten szingliként zárták és 2011 nyarára közeli barátok lettek a szuperhősmozi promóciós körútjának hála. Végül egy dupla randi után rájöttek, hogy ők igazából egymásnak vannak teremtve, mivel észrevették, hogy kettőjük között sokkal jobban repkednek a szikrák, mint az aktuális partnereik társaságában. Ryan és Blake 2012-ben össze is házasodtak és azóta három kislány, James, Inez és Betty büszke szülei.

Mila Kunis és Ashton Kutcher

Fotó: Jesse Grant/Getty Images

Mila és Ashton szerelmi történeténél a hollywoodi forgatókönyvírók sem tudtak volna romantikusabbat megálmodni! A két sztár ugyanis az 1998-ban debütáló Azok a 70-es évek című TV sorozatában egy párt alakított, sőt! Az akkor 14 éves színésznő későbbi férjétől kapta élete első csókját a vásznon, amit a sitcomnak hála így örökké fel tud idézni! Ashton szerint ekkor még nem volt közöttük igazán kémia, ő maga is inkább testvérként tekintett Milára 19 évesen, vigyázni akart rá. A műsor után is jóban maradtak, a barátságuk pedig a 2012-es Golden Globe átadót követően változott meg, amikor a színésznő rádöbbent, mennyire vonzónak is találja azt a férfit, akit mindig is ismert. Három évvel később kimondták egymásnak a boldogító igent, és időközben két gyermekük is született, Wyatt Isabelle és Dimitri Portwood.

Margot Robbie és Tom Ackerley

Fotó: James Devaney/Getty Images

A páros 2013-ban találkozott a Francia szvit című film forgatásán, amin Tom rendezőasszisztensként dolgozott. Margot olyan közeli kapcsolatot ápolt a stáb néhány tagjával (például Tommal is) hogy összeköltözött velük Londonban, akkor kezdett közel kerülni leendő férjéhez. A szerelmüket persze kezdetben titokban tartották, hogy ne hozzák zavarba és kínos helyzetbe a lakótársaikat, a színésznő a drámai szóval illette a pillanatot, amikor a többiek rájöttek arra, hogy ő valójában együtt jár Tommal. A pár egyébként olyannyira féltve őrzi a magánéletét, hogy azt sem jelentették be, mikor jegyezték el egymást, a 2016-ban megtartott esküvőjük helyszínét pedig még a vendégeknek sem árulták el előre: egy megadott ponton kellett gyülekezniük, ahonnan elvitték őket a rendezvény igazi színterére.

Hailey Baldwin és Justin Bieber

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Sokan meglepődtek, amikor kiderült, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin titokban kimondták egymásnak az Igent 2018-ban, pedig a két sztár 2009 óta ismeri egymást és korábban együtt is jártak egy ideig. A pletykák szerint Hailey tiniként nagy rajongója volt az énekesnek, majd édesapja, Stephen Baldwin bemutatta őket egymásnak és barátok lettek. 2015-ben már arról pletykáltak, hogy több van köztük haverságnál, 2016-ban azonban szakítottak, Justin pedig egy ideig Selena Gomezzel randizott. Ám amikor az énekes kapcsolata véget ért, visszatért Haileyhez és 2018 nyarán el is jegyezte. A szűk körű esküvőjük után egy nyilvános luxuslagzit is tartottak 2019-ben és a modell felvette férje vezetéknevét is.

Camila Cabello és Shawn Mendes

Fotó: Kevin Winter/Getty Images

A zenészpár 2014-ben ismerte meg egymást egy Austin Mahone turnén, 2019 novemberében pedig már közös számmal jelentkeztek, amely az „I Know What You Did Last Summer” címet kapta. Az énekesnő utólag azt mondta, már akkor többet érzett duett-társa iránt barátságnál, de mindketten nagyon fiatalok voltak, Shawnon pedig hatalmas volt a nyomás a karrierje miatt. Akkor még nem tudták, mit kezdjenek az érzéseikkel, de továbbra is közeli barátok maradtak. Azonban amikor 2019 júniusában kiadták a legújabb közös számukat, a „Señoritá”-t, a kémia közöttük már egyszerűen tagadhatatlan volt, hamarosan a lesifotósok is lekapták őket kézen fogva sétálni az utcán vagy csókolózás közben. Bár nem rejtőzködtek a nyilvánosság elől, hivatalosan csak ősszel ismerték el, hogy július 4. óta randiznak egymással. Shawn azóta azt is elismerte, igazából minden számát Camiláról írta, és már a családjuk is három tagúvá bővült egy tündéri kutyusnak hála.

Forrás: Insider
Nyitókép: James Devaney/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: