Visszatérhetnek a Született feleségek 2022-ben

A többszöri Emmy és Golden Globe-díjas sorozat 2004 és 2012 között, nyolc évadon át futott az ABC csatornán és hétről-hétre nézők millióit ültette le a képernyők elé. ÉÉs egy Twitter-bejegyzés miatt sokan úgy vélik, folytatódhat a show.

Sejtelmes posztot fedeztek fel azok, akik 2021 végén a Született feleségek (Desperate Housewives) hivatalos közösségi oldalára tévedtek. Az ABC csatorna egyik legnépszerűbb sorozatának platformján ugyanis megjelent egy fotó, amin a széria sztárjai, azaz Teri Hatcher (Susan Delfino), Felicity Huffman (Lynette Scavo), Marcia Cross (Bree Van de Kamp), Eva Longoria (Gabrielle Solis) és Dana Delany (Katherine Mayfair) szerepelnek.

A képhez mindössze annyi kommentet fűztek: „*Desperately* waiting for 2022”, azaz kétségbeesetten várjuk 2022-őt. Ez pedig nem más, mint igencsak beszédes szójáték a show eredeti címével… Éppen ezért azonnal beindultak a pletykák arról, hogy számtalan régi kedvenc után (mint például a Szex és New York) a Született feleségekre is folytatás vár valamilyen formában.

Ezt a feltételezést támasztja alá az is, hogy éppen 10 éve, 2012. májusában adták le a sorozat legutolsó, nyolcadik évadjának befejező részét. Vagyis Marc Cherry (a show kreátora – a szerk.) nem is találhatna tökéletesebb alkalmat arra, hogy visszalátogasson a Lila Akác közbe és megnézze, mi történt azóta a főszereplőkkel. Az ABC egyelőre nem szólalt meg a kérdésben, de azt már régóta tudni lehet, hogy a stáb nyitott lenne erre a lehetőségre.

Egy új ötleten múlna minden?

A Gabrielle-t alakító Eva Longoria például azt nyilatkozta 2021 októberében, még mindig tartja a kapcsolatot Marc-kal. „Valójában éppen a minap beszéltem vele. Mindketten azt gondoljuk, hogy még annyi mindent lehetne tenni, és én lennék az első, aki igent mondana, ha bármit is csinálni akarna” – mondta akkor. „Azzal fejeztük be a történetet, hogy Gaby elindította a saját vállalkozását. Szóval én szívesen felvenném újra a fonalat és megnézném, hová is fejlődött ez a business.”

A Született feleségek megálmodója, Marc Cherry pedig korábban kijelentette, úgy érzi, a show varázsa a színésznőkben rejlett. „Megtaláltuk a tökéletes női társaságot. Szerencsém volt az eredeti szereplőgárdával és persze volt is mit mondanom azzal a sorozattal. Ha újraindítanám, egy vadonatúj ötlettel kellene előállnom arról, hogy mi mozgatja azt. Ismerem a képletet és minden bizonnyal nagyszerű lenne próbálkozni, ha elengedő pénz és idő állna rendelkezésre” – hangsúlyozta akkoriban. Ezek alapján könnyen elképzelhető, hogy mostanra rájött, mi lehet az az irány, ami friss lendületet adhat a szériának.

Forrás: Cosmopolitan UK/Grazia
Nyitókép: TV2 Sajtószoba

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: