Túl meleg van? Attól még ne hagyd, hogy kihűljön az ágyatok! – Szexpózok a legforróbb napokra

Ne hagyd, hogy az időjárás rányomja bélyegét a szexuális életedre: a most következő szexpózok kánikulában is igencsak (khm) kielégítőek lehetnek.

Legyünk őszinték, azért a szexuális életünk nagy eséllyel megsínyli a nyarat. Mert hát meleg van, nagyon meleg, sokszor még működő ventilátor vagy légkondi mellett is. Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha egyikőtök érzékeny az ilyesmire, ezért nem, vagy tényleg csak minimálisan tudjátok használni. Így hát jön a szenvedés, különösen az ágyban, ahol minden, de tényleg minden csak melegít… hát hiányzik ilyenkor, hogy még a párod teste is hozzád dörzsölődjön, összeizzadjatok, egymáshoz tapadjatok? Hát persze, hogy hiányzik, hiszen jó vele szeretkezni!

Már persze, a forróság imént felsorolt kellemetlenségei nélkül. Szerencsére van megoldás: az alábbi néhány szexpóz kánikulában tesz majd arról, hogy az élvezet meglegyen, az izzadás viszont ne okozzon problémát.

Íme, 5 szexpóz, ami kánikulában is élvezetes lehet

rendszeres szex
Fotó: franckreporter /Getty Images

1. Joystick Joyride

Ha szeretsz felül lenni, de gyakran megizzadsz, ezt a pózt imádni fogod, mert kevesebb mozgást és energiakifejtést igényel, így jóval kevésbé fogsz verejtékezni közben.

Így csináljátok: A cowgirl szexpózhoz hasonlóan te leszel felül, a párod pedig a hátán fekszik, a feje fölé nyújtott karokkal. Ülj rá a joystickjára, csúsztasd előre a lábaidat és fogd meg a lábszárát. Ezután írj le nyolcasokat a csípőddel, mintha egy videojáték joystickjának mozgását utánoznád (innen kaphatta a nevét ez a szexpóz).

2. Ágynemű póz

A nevét valószínűleg onnan kapta, hogy kell hozzá az ágy, de ne félj, ez a póz kánikulában is olyan megoldást jelent, amellyel nem fogsz beleizzadni az ágyneműbe.

Így csináljátok: Helyezkedj el úgy, hogy a mellkasod és a hasad az ágyon legyen, a lábaid viszont a földön, kényelmesen széttárva. Amikor a párod harcra készen megérkezik mögéd, az egyik lábadat a térded fölötti magasságig emeli, és úgy tartja, miközben hátulról behatol.

3. Linguini

Sokak kedvence ez a póz, mert minimális bőrkontaktussal jár, ugyanakkor elég intim lehet, mert egymás szemébe nézve adhatjátok át magatokat a gyönyörnek (és nem az izzadásnak).

Így csináljátok: Feküdj az oldaladra, a párod pedig térdeljen a feneked mögé, egyik térdét a lábaid közé szorítva. Kissé hajoljon föléd, és előjátékként simogassa hosszan a hasad, a melleidet, a hátadat.

4. Kutyapóz

Egész évben nagy kedvenc, mert lehetővé teszi a G-pont megcélzását és stimulálását. És kánikulában is népszerű választás, hiszen ebben a pózban is minimális a bőrkontaktus.

Így csináljátok: Ereszkedj négykézlábra, a párod pedig térdeljen mögéd, aztán jöhet a menet! Ha különböző szögekkel szeretnél játszani, akkor nyújtsd előre a karod, miközben a feneked emeld fel. Vagy feküdj le, miközben a párod felegyenesedik mögötted. A lehetőségek végtelenek, legyetek hát bátran kreatívak.

5. Álló sárkány

Hasonlít a kutyapózra, de kicsit mégis más… abban viszont nincs különbség, hogy ez a póz is minimálisra csökkentheti a bőrkontaktust, így a kellemetlen tapadó, ragacsos érzést is a bőrötökön.

Így csináld: ereszkedj négykézlábra az ágy szélén úgy, hogy háttal legyél a párodnak. Ő álljon mögéd, és hátulról tegye a dolgát. Elsőre talán egy kicsit trükkös lehet az ideális szög megtalálása, de ez egy kis gyakorlással menni fog. Főleg, hogy a kedveteket immár az izzadás sem veszi majd el.

Mire figyeljetek még, ha kánikula idején szeretkeztek?

Hogy minél kellemesebb és persze, minél biztonságosabb legyen a lepedőgyűrögetés, ne felejtsetek el sok folyadékot inni, késő este vagy kora reggel szellőztetni, és ha van ventilátorotok vagy klímátok, legalább egy kicsit lehűteni vele a szobát. Ebben a nagy melegben nincs is kedvetek az ágyhoz? Akkor legyetek kreatívak: rátok vár a zuhany, a fürdőkád, vagy akár a konyhaasztal (ez a filmekben úgyis mindenkinek bejön, ideje kipróbálni).

De ha végképp semmi kedvetek 40 fokban egymásnak esni, akkor sem kell lemondani a kellemes borzongásról. Játszhattok jégkockákkal, vagy nyalogathattok fagyit egymásról. A lényeg nem mindig a szex, néha elég kicsit felingerelni a másikat… aztán ki tudja, mi lesz belőle.

Forrás: TheEverygirl.com
Nyitókép: LanaStock / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: