Egy tajvani matektanár a világ legnagyobb pornóoldalára tölti fel oktatóvideóit

Egy tajvani matektanár a legnépszerűbb felnőtteknek szóló, erotikus tartalmakra szakosodott videómegosztón, a Pornhubon osztja meg online óráit azzal a céllal, hogy elérje célközönségét: az egyetemista fiúkat.

Chang Hsu (changhsumath666) tajvani matematikatanár érdekes ötlettel ált elő, hogy a fiatal felnőtteket tanulásra ösztönözze. Chang úgy döntött, „Play hard, learn hard” (magyarul: Játssz keményen, tanulj keményen) szlogennel elindítja online óráit – azonban a videókat nem a Google Classroomba vagy a YouTube-ra töltötte fel, hanem a világ legnépszerűbb pornósite-jára. Leleményessége meghozta a gyümölcsét: matematikai óráit több mint 1,9 millióan nézték meg, és jelenleg a 685. legnépszerűbb előadó a platformon – annak ellenére, hogy egyetlen meztelen videót sem tett közzé.

Az erotikus videók milliói között található meg az a 226 videó, amelyet Chang tett közzé: a tanár teljesen felöltözve egy zöld tábla előtt áll, és mindent megtanít a bonyolult egyenletektől, a trigonometrián keresztül az algebráig. Minden videója körülbelül 40 percig tart, és klipenként átlagosan 20 ezres nézőszámmal büszkélkedhet. A tajvani Focus Taiwannak Chang azt is elárulta, hogy a világjárvány alatt, 2020 májusában kezdte el közzétenni a videókat a Pornhubon. „Megkérdeztem magamtól, hogy hol találom meg a célközönségemet, mondjuk az egyetemista fiúkat, és beugrott a válasz: a felnőtteknek szóló videóplatformokon” – mondta Chang. A projektje végül olyan sikeres lett, hogy azok közül a diákok közül, akik észrevették ingyenes óráit a videómegosztón, később többen is beiratkoztak a fizetős óráira. „Az online oktatás piacán nagy a versengés. Én most már évente 1000 diákkal tudok foglalkozni, míg egy átlagos matematikatanár néhány százzal.” 

matektanár
Fotó: Pornhub

Forrás: Dazed
Nyitókép: JESHOOTS.com/Pexels

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: