Taylor Swift legújabb videóklipjében férfit játszik

Az énekesnő komoly társadalmi problémákra hívja fel a figyelmet legújabb klipjében. Az ironikus felvétel producere, rendezője és főszereplője is ő volt. A végeredmény önmagáért beszél.

Imádják a munkahelyükön, bárhol rágyújthatnak, terpeszkedhetnek a metrón és szinte bárhol megállhatnak pisilni. Többek között ilyen jeleneteken keresztül mutatja be Taylor Swift legújabb klipjében, hogy milyen lehet férfinek lenni. Az énekesnő arra szeretett volna rávilágítani, hogy milyen társadalmi egyenlőtlenségek vannak a férfiak és a nők között. Így a videó főszereplője fürdik a sok elismerésben, amit a nőktől kap, egy csapat bombázóval pezsgőzik a luxushajóján, vagy éppen féktelenül bulizik a haverjaival. Végül pedig mikor már megöregszik, feleségül vesz egy nála jóval fiatalabb hölgyet. Az énekesnő igazán kreatívan hívja fel a figyelmet a nők helyzetére: a klip egyik jelenetében eljátsszák, ahogyan a főszereplő férfit odahívja magához a női rendező (akit szintén Swift alakít) és arra kéri, hogy legyen szexisebb. Ilyen kéréssel pedig a valóságban rendszerint a férfi rendezők fordulnak a női előadók felé.

A videóklip végén az is kiderült, hogy egyébként a főszereplő „férfit” maga Taylor Swift alakította, a profi sminkeseknek, és maszkmestereknek köszönhetően alig ismerünk rá. A karakter hangját pedig Dwayne Johnson kölcsönözte.

Taylor Swift új klipjében egyébként az énekesnő apja is cameózik: ő alakítja a teniszmérkőzésen a bírót. Swift a klip megjelenése után árulta el ezt a kulisszatitkot egy Instagram-posztban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés,

Nyitókép: Frazer Harrison/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: