Te is kipróbálhatod otthon Jennifer Lopez edzésmódszerét

Jennifer Lopez éppen az ötvennegyedik életévében jár, de ha nem tudnánk, meg sem mondanánk róla. Az énekesnő jobban néz ki, mint valaha, azonban olykor még ő is elbizonytalanodik.

JLo 1998 óta a kamerák kereszttüzében éli életét és még a paparazzik által lesben elkapott pillanataiban is irigylésre méltóan fest a róla megjelenő fotókon. Azonban még neki is vannak rossz napjai, sőt volt olyan életszakasza is, amikor azt is kétségbevonta, hogy valaha visszatérhet-e a színpadra.

Jennifer Lopeznek is meggyűjt a baja a plusz kilókkal

A díva 2008-ban adott életet Marc Anthony-val közös gyermekeinek. Az énekesnő a hollywoodi sztárok között oly’ divatos béranya helyett maga hordta ki ikreit. Teste pedig természetesen megváltozott terhessége alatt, súlya húsz kilóval gyarapodott. Sokáig tartotta magát ahhoz, hogy a szülés után nem akar rögtön visszatérni edzéstervéhez, inkább időt ad magának megélni az anyaságot, azzal viszont nem számolt, hogy testének változását az ikrek születése után nem tudja majd olyan könnyen elfogadni. Ekkor lépett be életébe a sztárok edzőjeként is elhíresült Tracy Anderson, aki egyrészt segített neki abban, hogy elfogadja önmaga minden verzióját, másrészt közösen dolgoztak, hogy az énekesnő mielőbb visszanyerje alakját.

Tracy Anderson, a sztárok személyi edzője

JLo mindig is következetesség híve volt, kiemelten figyel testére és arra, hogy azt megfelelően karban tartsa. Diétájáról már nálunk is olvashattatok, azt pedig, hogy tökéletes alakját a kemény edzésnek köszönheti, sosem tagadta. Hibátlan külsejéhez pedig nagyban hozzájárult az amerikai fitneszguru is. Tracy Anderson ugyanis garancia a sikerre, nevével egy egész brandet képvisel, ami a sportruházattól kezdve a taplálkozásig segíti az embereket elnavigálni az egészséges életmód útvesztőiben. Módszerének titka pedig az, hogy nincs titok: Tracy edzései kőkemények, de hatásosak és egy szuper diétával kiegészítve már rövid idő alatt látványos eredményeket lehet velük elérni.

Nem véletlen, hogy rengeteg sztár tette le mellette voksát, JLo mellett többek között olyan ikonokkal dolgozik együtt, mint Victoria Beckham, Cheryl Cole, Madonna vagy Gwyneth Paltrow. Jennifer Lopez személyre szabott edzéseit Tracy 60 percre tervezi, aminek fele kardió, második része pedig súlyzós feladat, de azokra is gondol, akiknek nincs sok idejük a testmozgásra: az elfoglalt nőknek 15 perces gyakorlatsorokat ajánl. Ezeket pedig mi magunk is kipróbálhatjuk, hiszen számos YouTube-videó áll a rendelkezésünkre, amelyek között több olyan saját testsúlyos edzés is akad, amihez semmilyen eszközre nincs szükségünk, és akár otthon, a négy fal között is végigcsinálhatjuk. Ha pedig a kortalan celebeknek megfelel ez a módszer, kik vagyunk mi, hogy vitatkozzunk?

Nyitókép: Jed Cullen/Dave Benett/Getty Images
Forrás: People

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

 

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: