Te ismered a tavasz angyalait?

Bár már május van, a tavasz utolsó hónapja, de még mindig nem késő a tavasz angyalaihoz fordulnod segítségért, támogatásért, biztatásért.

Te tudtad, hogy az évszakoknak is van angyala? Mindegyiknek megvan a maga feladata, hogy milyen problémával fordulhatsz hozzájuk és ez nemcsak a betegségekre vagy a szerelemre igaz, de akár bizonyos időszakokra is. Március 21-én beköszöntött a tavaszi napéjegyenlőség. A tavasz pedig mindig a megújulás, újjászületés jelképe, amikor a természet kezd magához térni téli álmából és ez téged is arra ösztönöz, hogy bújj ki a kuckódból, tárd ki karjaidat az ég felé és fürdesd meg arcodat a nap melegével. A tavaszi csillagjegyek, mint a Kos, Bika és Ikrek, és a hozzájuk kapcsolódó arkangyalok időszakát éljük most. De nézzük, kik is ők!

Gábriel, a Kos csillagjegy és a Mars bolygó angyala

Őt a kommunikáció felügyelőjeként is ismerheted: őt kell hívnod, hogy elérd a céljaidat vagy ha szeretnéd jól kifejezni magad, információt szeretnél közvetíteni. Én is őt szólítottam, mikor ezeket a sorokat írtam. Ha úgy érzed, kevés az erőd, határozatlan vagy, esetleg elhagyott a bátorságod, nagy segítségedre lehet. Végigkísér projektjeidben, hogy legyen elég türelmed végigcsinálni, utat mutat a pontos célkitűzések meghatározásához és még egy bimbózó szerelemben is bátorítást adhat neked. Abban is segít, hogy megmutathasd a benned rejlő képességeket, tehetséget. A veszni látszó ügyekben is közreműködhet, türelmet, higgadtságot és kitartást nyújt.

Jofiel, a Bika csillagjegy és a Vénusz bolygó angyala

Jofiel gyakorlatias arkangyal, vele a biztonság, az anyagi jólét megteremtésében tudsz dolgozni. Segédkezhet még az élet szépségeinek megélésében, és ha akaratodat szeretnéd megerősíteni vagy bizonytalan vagy a gyakorlatiasság terén, hívd be őt az életedbe. Biztonságérzetet, harmóniát teremtő, nyugalmat adó angyalnak is nevezik. Közelségének hatására észre fogod venni az élet olyan apró szépségeit is, amik mellett mások elmennek.

Chamuel (Sámuel), az Ikrek csillagjegy és a Merkúr bolygó angyala

Segítségével rendezheted az emberi kapcsolataidat, mert a figyelmesség, az elfogadás és a szellemi tudás felhasználásában jártas. Őt hívd, ha lezáratlan konfliktusaid vannak. Rámutat arra, kik a valódi szeretteid és kik azok, akik csak kihasználnak, visszaélnek a jóságoddal, energiáddal. Segít lezárni a múltbeli kapcsolataidat, és a jelenlegiekben elsimítja a problémákat. A szülő és a gyermek közötti kapcsolatot harmonizálja, erősíti, szorosabbá fűzi a kötelékeket és arra ösztönöz, hogy ne csak másokat, hanem saját magadat is fogadd el olyannak, amilyen vagy, minden vélt vagy valós hibáddal együtt. Támogat vizsgák, felvételik idején.

Ehhez a három angyalhoz tehát bátran fordulhatsz tavasszal, nemrég azt is elárultuk, hogyan kommunikálj velük. Az angyalok, arkangyalok várják, hogy kérj tőlük és nagy örömmel segítenek. Segítséget kérhetsz imával vagy magad által megfogalmazott mondatokkal, a lényeg az, hogy légy tiszteletteljes és őszinte, hiszen ők szíved minden rezdülését ismerik. Szólítsd őket nevükön, hívd őket szeretettel és soha ne felejtsd el megköszönni segítségüket és hálát adni azért, hogy mindig a rendelkezésedre állnak.

Fotó: DrAfter123 / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: