Te megtalálod a karácsonyfát?

A tobozok, mikulásvirágok és levelek között egy karácsonyfa rejtőzik. A képet szemlélve pedig abból, hogy milyen gyorsan találod meg az is kiderülhet, hogy te mennyire vagy karácsonyi hangulatban.

Az üzletek hónapok óta tesznek arról, hogy az ünnepek előtt minél korábban elkezdjük költeni a pénzünket és sok helyen már augusztusban Mikulásokkal, hóemberekkel és angyalkákkal találjuk magunkat szemben. Annyi még szerencse, hogy a Last Christmas csak november közepén kezd el szólni a hangszórókból. A cikkünkben található képrejtvényből most kiderülhet, hogy nálad mennyire értek célba ezek.

Íme a rejtvény

A 247 Blinds and Curtains a közelgő ünnepek kapcsán készítette ezt trükkös képrejtvényt. A print mintáján a szezonhoz kapcsolódó mikulásvirágokat, tobozokat, zöld növényeket, fenyőágakat és magyallevelet is láthatunk. A decemberhez viszont, mint azt mindannyian tudjuk, a karácsonyfa áll a legközelebb, a fenyőt viszont nem lesz könnyű megtalálnunk, hiszen mindössze csak egyet rejtettek el belőle ebben a kavalkádban. Nézd meg alaposan a képet! Mennyi időbe telt megtalálnod?

Fotó: Mental Floss/ 247 Blinds

És a megoldás

Ugye a te agyadat is megdolgoztatta a talány? Nos, ha nem találtad meg az elrejtett fenyőt, most csalhatsz egy kicsit, hiszen megmutatjuk, hol rejtőzik! Ha pedig szerelmes lettél ebbe a trükkös mintába, van egy jó hírünk. A 247 Blind kínálatában ugyanis már reluxaként is megtalálható ez a karácsonyi témájú print. Két bejgli között még a család is keresgélheti majd rajta a karácsonyfát!

Fotó: Mental Floss/ 247 Blinds

Nyitókép: Mental Floss
Forrás: Mental Floss

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

 

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: