Te tudod, hogy melyik sztárral osztozol a csillagjegyeden?

Derítsd ki, melyik híres színészre vagy énekesre igazak azok az állítások, amelyek rád is!

Gondolkodtál már azon, hogy a hírességek vajon hogyan viselkedhetnek, amikor senki sem látja őket? Erre valószínűleg sosem kaphatunk pontos választ, de a csillagjegyük nagyon sok mindent elárulhat róluk. Hiszen a csillagok nemcsak a hétköznapi emberek, hanem a világ leghíresebb sztárjainak tulajdonságait is nagyban befolyásolják. A Skorpió jegy képviselőire a szenvedély és a szélsőséges érzelmek jellemzőek – így Shailene Woodley-ra is. A Szűzekről köztudott, hogy mindent kielemeznek és rendkívül kritikusak – ez alól pedig Beyonce sem kivétel.

Lehet, hogy kedvenc színészed pont olyan türelmetlen, érzékeny vagy makacs, mint te vagy. Derítsd ki, kik azok a hírességek, akikkel egy zodiákus jegybe tartozol, azaz hasonló személyiségjegyekkel rendelkeztek.

Kos

Fotók: Instagram

Kreatív gondolkodásod, kiváló alkalmazkodóképességed és kitartásod gyakran megcsillogtatod a mindennapok során. Bátorságod és nyitottságod miatt a spontán helyzeteket is jól kezeled, de a határozottságod néha bajba keverhet. Ha elveszted a türelmed, makaccsá válsz és könnyen konfliktusba kerülsz másokkal – de ennek az az oka, hogy mindent a lehető legnagyobb odaadással szeretnél véghez vinni.

Ezek a sztárok is a Kos jegyében születtek: Kristen Stewart, Charlie Hunnam, James Franco, Reese Witherspoon

Bika

Fotók: Instagram

Ha három szóval kellene jellemzi a Bikákat, akkor biztosan ezt mondanánk: erős, energikus és kitartó. Ha túlzásba esel akkor az elszántságod könnyen önfejűségbe csaphat át. Szerencsére a környezetedben élők mindig megbocsátanak neked, hiszen hihetetlenül támogató, együttérző és türelmes vagy a szeretteiddel.

Ezek a sztárok is a Bika jegyében születtek: Jessica Alba, David Beckham, Jamie Dornan, Megan Fox

Ikrek

Fotók: Instagram

A természetedből fakadó tudásszomj és kíváncsiság miatt mindig naprakész ismeretekkel rendelkezel, és ezeket szívesen megosztod az ismerőseiddel. Karizmatikus személyiséged gyakran őket is arra inspirálja, hogy még keményebben dolgozzanak. Hacsak nem esel túlzásba a tanácsok osztogatásával, hiszen a sok fecsegés és olykor nyers stílusod vitákat is eredményezhet.

Ezek a sztárok is a Ikrek jegyében születtek: Angelina Jolie, Kanye West, Shia LaBeouf, Zoe Saldana

Rák

Fotók: Instagram

A hűség és az empátia mintaképe vagy, de az érzékeny természeted nem minden helyzetben válik előnyödre. Félsz az ismeretlentől és attól, mit gondolnak rólad mások- ezért a legtöbb helyzetben nehezen nyílsz meg, inkább a háttérbe vonulsz és arra vársz, hogy végre egyedül, biztonságos környezetben tölthesd az időd. De ha valakinek sikerül ledönteni a falakat, amiket magad köré építesz, akkor megismerheti azt a gondoskodó személyt, akire a szerettei mindig számíthatnak.

Ezek a sztárok is a Rák jegyében születtek: Gisele Bündchen, Benedict Cumberbatch, Daniel Radcliffe, Selena Gomez

Oroszlán

Fotók: Instagram

Az összes csillagjegy közül te vágysz legjobban a hírnévre és arra, hogy maradandót alkoss. Semmitől sem riadsz vissza, hiszen tudod, egy igazi vezető veszett el benned. De te is tudod, hogy az irányítással néha túllősz a célon – mit tehet az ember, ha erre született. Nem igaz? A barátaid természetesen újra és újra megbocsátanak neked, hiszen a humoroddal és játékos személyiségeddel mindig szebbé teszed a napjaikat.

Ezek a sztárok is a Oroszlán jegyében születtek: Jennifer Lawrence, Ben Affleck, Chris Hemsworth, Jennifer Lopez

Szűz

Fotók: Instagram

Kíváncsi személyiségedhez erős intuitív képesség is tartozik – ezek segítenek abban, hogy mindennek alaposan utánajárhass és igazságos döntéseket hozz. Számodra ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy megteremtsd azt a harmóniát, ami nélkül nem tudsz nyugodtan, boldogan létezni. A legkisebb részletekre is nagy hangsúlyt fektetsz és másoktól is ezt várod. Ha szerinted nem teljesítenek elég jól, őszintén elmondod a véleményed (még akkor is, ha erre nem lenne szükség). De cserébe a környezetedben élők biztosak lehetnek abban, hogy benned mindig megbízhatnak.

Ezek a sztárok is a Szűz jegyében születtek: Beyoncé, Nick Jonas, Jimmy Fallon, Cameron Diaz

Mérleg

Fotók: Instagram

Az életed legfőbb mozgatórugója, hogy a vágyott társad megtaláld és harmóniát teremthess magad körül. Ebben a tökéletes életben fontos szerepet kap az esztétikum is – a környezetedre és saját megjelenésedre is sokat adsz. Minden helyzetben próbálsz kiegyensúlyozott maradni, a véleménynyilvánítás előtt minden eshetőséget figyelembe akarsz venni. Emiatt gyakran tűnhetsz döntésképtelennek és előfordul, hogy ahelyett, hogy a saját megérzéseidre hallgatnál inkább mások tanácsit követed.

Ezek a sztárok is a Mérleg jegyében születtek: Kim Kardashian, Zac Efron, Usher, Gwyneth Paltrow

Skorpió

Fotók: Instagram

Hihetetlenül bonyolult személyiséggel rendelkezel, ezért mások sokszor félreértik a reakcióid, a véleményed. A jó és a rossz pillanatokat is nagyon intenzíven éled meg, és nem félsz attól, hogy ilyenkor kimutasd az érzelmeid. Ahogyan attól sem, hogy szembemenj az árral és ne állj be a sorba. Szenvedélyességed könnyen átcsaphat fanatizmusba – de az biztos, ha valamibe belekezdesz, akkor mindent beleadsz.

Ezek a sztárok is a Skorpió jegyében születtek: Katy Perry , Ryan Reynolds , Drake, Shailene Woodley

Nyilas

Fotók: Instagram

A benned rejlő kalandvágy és az optimista gondolkodásod tehet arról, hogy gyakran töltöd az időt álmodozással. Nagyratörő terveidet viszont azonnal valóra is szeretnéd váltani, és ha nem így alakulnak a dolgok, akkor elveszted a türelmed. Folyamatos változásra vágysz, nem viseled jól, ha valaki vagy valami röghöz köt. A csalódások és a kudarcok nem rettentenek vissza, ezek után még keményebben dolgozol, hogy elérd, amire igazán vágysz.

Ezek a sztárok is a Nyilas jegyében születtek: Britney Spears, Brad Pitt, Ian Somerhalder, Nicki Minaj

Bak

Fotók: Instagram

Gyakorlatias személynek születtél, aki szereti megfontoltan megtervezni a lépéseit és türelmesen, kitartóan küzd a céljaiért. Nem szereted a spontán programokat, az újdonságokat – inkább a jól megszokott dolgok és a szervezettség híve vagy. Ezzel a ragaszkodással, a túlzott óvatossággal a környezeted néha nehezen birkózik meg. Ha ebből konfliktushelyzet alakul ki, azt tárgyilagosan, hidegvérrel kezeled, ezért a vitakérdéseket veled könnyen rendezni lehet.

Ezek a sztárok is a Bak jegyében születtek: Katalin hercegné, Bradley Cooper, Jared Leto, Nina Dobrev

Vízöntő

Fotók: Instagram

Nagyon jól kommunikálsz és könnyen megtalálod a hangot másokkal. Szeretsz tanulni és mindig új lehetőségeket keresel, hogy jobb ember válhasson belőled. Érdeklődsz a jótékony ügyek iránt, főleg ha az egyenlő esélyek megteremtéséről van szó. Tisztában vagy azzal, milyen globális problémák jellemzőek a mai világra és nem félsz attól, hogy megreformáld a saját és környezeted szokásait, hogy egy jobb világban élhess – igaz, ezt ők néha nem nézik jó szemmel.

Ezek a sztárok is a Vízöntő jegyében születtek: Kerry Washington, Justin Timberlake, Harry Styles, Jennifer Aniston

Halak

Fotók: Instagram

Az örök romantikus, aki mindig őszinte, önzetlen és megbízható – elég pontos a leírás, kedves Halak? Elképesztően szentimentális tudsz lenni, gyakran olyan helyzetekben is elérzékenyülsz, amelyekben mások nem szoktak. Sokat gondolkodsz a múltadon, igyekszel a régi hibáidból tanulni – de ha túl sokáig belemerülsz a rossz emlékeidbe, akkor pesszimistává válhatsz. Az egyik legempatikusabb zodiákus képviselői közé tartozol, de ne hagyd, hogy ezt mások kihasználják!

Ezek a sztárok is a Halak jegyében születtek: Drew Barrymore, Justin Bieber, Daniel Craig, Rihanna

Nyitókép: BonneChance/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: