Tedd fel a párodnak ezt a 4 trükkös kérdést, amiből kiderül, mit is gondol valójában a kapcsolatotokról

Gyorsan teszteld le párodat a TikTokon népszerű „Forest Question”, azaz „erdő kérdés” elnevezésű kvízzel, amelyből megtudhatod, merre tart a kapcsolatotok.

Nagymamám mondta mindig. Onnan tudod, hogy egy férfi hazudik, hogy mozog a szája. Nyilván túlzott egy picit. Ám, hamégis kételkedsz a jövőben, és szeretnél egy kicsit tisztábban látni, akkor ezzel a pár perces teszttel talán sikerül bepillantanod a párod lelki kulisszái mögé. A TikTokon újabb és újabb trendek ütik fel a fejüket, de a mostani 4 kérdésből álló ForestQuestion teszt elképesztően népszerű, és rendkívül sok fiatal párt és felhasználót ragadott magával. A szerelmi kvízből te is megtudhatod, merre tart a kapcsolatotok.

Hogyan kell játszani a Forest Question kvízzel?

Először kérd meg a párodat, hogy képzelje magát egy erdőbe, majd tedd fel a következő kérdéseket:

  1. Mi az első állat, amit meglátsz?
  2. Mi a második állat, amit látsz?
  3. Sétálsz az erdőben, és meglátsz egy kunyhót. Mit teszel? a) megkerülöd b) bekopogtatsz c) bemész
  4. Látsz egy kancsót, mennyi víz van benne? Félig van, teli vagy üres?

Az értékelésben az első kérdésre adott válasz az első állat, amelyet lelki szemei előtt meglát, a partneredet magát jelképezi, míg a második téged. A harmadik kérdés, amelyben a házikó szerepel nagy általánosságban azt mutatja meg, mennyire áll készen a megkérdezett a kapcsolatban való elköteleződésre. A válaszok többféleképpen értelmezhetőek. A kunyhó megkerülése jó eséllyel azt jelzi, társad még nem áll készen az elköteleződésre. A kopogtatást választók érzelmileg is érettnek bizonyultak a komoly kapcsolatra azokkal együtt, akik magabiztosan benyitottak az ajtón. A kancsóban lévő víz az irántad érzett szeretet mértékét hivatott szimbolizálni, ezért ha mondjuk üres a kancsó, az nem a legjobb jel.

Vicces példák egyenesen a TikTokról

Egy lány például smsben  tette fel a kérdéseket a barátjának, aki az erdőben először egy grizzly medvét látott, majd egy csapzot, veszett mókust. Ő rohamtempóban futott el a kunyhó mellett, a kancsó viszont tele volt. Amikor barátnője elmagyarázta neki, mit jelképeznek a kérdések, az elköteleződéstől való félelemre csupán annyit írt vissza neki: nyugi, majd elmúlik. A teli kancsóra viszont szivecskét kapott. A második példában szereplő hölgy szintén SMS-ben tette fel a kérdéseket. Barátja egy madarat látott meg először, amit egy béka követett. A kunyhó mellett természetesen szintén lazán elsétált, és a kancsó is üres volt. Jesszusom! Írt vissza menyasszonya, és elmagyarázta mit szimbolizálnak a kérdések.

@jenniferpineda117 Forever over my tik tok questions 🤷🏽‍♀️#forestquestions #relationship #text ♬ use this if youre gay – alex ◡̎

Bár semmilyen tudományos magyarázat sem támasztja alá a tesztet, azért biztos nagyon sok vicces és szórakoztató válasz születik, ha felteszed a kérdéseket a másik felednek.

Forrás: yourtango
Nyitókép: Colin Anderson Productions pty ltd

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: