4 csillagjegy, akik számára nagyszerű lehetőségeket hozhat a következő időszak

Hatalmas és mágikus energiák vannak jelen napjainkban, ezért rendkívül fontos, hogy most odafigyeljünk magunkra. Néhány csillagjegynek itt az idő, hogy meglássa a lehetőségeket, amelyeket nem szabad kihagyni.

Az elmúlt napokban nem volt hiány drámákban, ami javarészt az égitestek számlájára írható. A rendkívül elsöprő és olykor mágikusnak tűnő energiák a belső ébredés, a tudatosítás és a kollektív változások idejét hozták el. Ha te is a bőrödön érzed a kozmikus ostorcsapást, akkor könnyen lehet, hogy azon asztrológiai jegyek szülöttei közé tartozol, akiket a holdfogyatkozás érzékenyen érint. Persze, aggodalomra semmi okod, hiszen az univerzum mindig tudja, mit csinál. Az elkövetkezendő 28 nap csupán jó lehetőséget jelent számodra, hogy belépj egy karmikus kapun, és megoldj olyan életfeladatokat, amelyekkel eddig nem volt bátorságod vagy lehetőséged szembenézni. Ha pedig ráébredsz arra, hogy minden ilyen feladat megoldása után csodák érkeznek az életedbe, azután szinte kívánni fogod a próbákat.

horoszkóp

Lássuk, melyik négy jegy éli meg legerősebben a holdfogyatkozást 

Bika

Sajnos vagy nem, a Bikák érzik most legerősebben a holdfogyatkozás energiáit. Ott van bennük a fény, de az árnyék is, az ellentéteket pedig felforgatja a következő időszak. Minden reflektorfény a Bikákra szegeződik, akkor is, ha most éppen legszívesebben elbújnának a világ szeme elől. Azonban érdemes tudnod, hogy amikor valamelyik csillagjegy állásban holdfogyatkozás történik, az azt jelenti, hogy személyes mérföldkőhöz érkeztél, így most lehetőséged van tudatosan és méltósággal lezárni egy fejezetet az életedben. Szerencsére te már tudod, ahol bezáródik egy kapu, ott kinyílik egy másik. Vállald életedért a felelősséget, lépj ki a komfortzónádból, és járj nyitott szemmel, és ami legfontosabb: légy őszinte önmagadhoz.

Oroszlán

Kicsit furcsán érzed magad mostanában a munkahelyeden? Frusztrált vagy a karriered miatt? Ugye-ugye? Érzed te is. A mostani holdfogyatkozás nagy fordulatokat hozhat számodra. Lehet, hogy lesokkolod egy bejelentéssel az ismerőseidet, vagy egy előléptetés ér meglepetésként. De az is lehet, hogy teljesen új karrierlehetőség keresztezi utadat. Mivel ez az időszak a lezárások és fordulatok időszaka, jó ha tisztában vagy vele, minden egyes lépés, amit most megteszel, közelebb visz álmaidhoz és ahhoz a munkához, amely a legmegfelelőbb számodra, és tudatosságodat szolgálja. Halgass bátran a szívedre, mert ez a hónap csodákkal telinek ígérkezik számodra.

Skorpió

Van valaki az életedben, akit valamiért nem tudsz kiverni a fejedből? Ez lehet a partnered, a barátod, az üzlettársad, vagy valamelyik ősellenséged. De igazából nem is az számít, ki az a személy. A mostani holdfogyatkozás sokkal inkább téged ösztönöz arra, hogy fejlődj ebben az emberi kapcsolatodban. Előfordulhat, hogy végre kilépsz egy mérgező kötelékből, de az is jól alakulnak a dolgok és mélyebb elköteleződés alakul ki közöttetek. A lényeg, hogy ebben a hónapban mindig azt tartsd a szemed előtt, hogy mi az, amit te megtehetsz azért, hogy egészségesebb, szeretetteljesebb és harmonikusabb kapcsolatokat alakíthatss ki másokkal.

Vízöntő

A Vízöntők számára sem lesz egyszerű ez a hónap. Fontos hogy tudd, a változás mindenképpen bekövetkezik, akár akarod, akár nem. Jobban jársz, ha alkalmazkodsz. A holdfogyatkozás a családod negyedik házát érinti, így költözés, a rokonokkal való határhúzás és a családi kapcsolatok ápolása körül foroghatnak a gondolataid ebben 28 napban. Megkapod az érzelmi és fizikai biztonságot a családodtól, a környezetedtől? Ha úgy érzed, nem vagy a helyzet magaslatán, ami a lelkiállapotodat illeti, akkor fordíts energiát az otthoni dolgokra, és a jutalom nem marad el. Soha ne felejtsd el, a sötétség nem rossz dolog. Csupán megmutatja, hova kell beengedni a fényt.

Forrás: stylecaster
Nyitókép: maroznc / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: