Tényleg különöltözött Harry herceg és Meghan Markle?

Bennfentesek szerint válságba került a hercegi pár házassága.

Néhány napja több külföldi médium is hírt adott arról, hogy a sussexi herceg és Meghan Markle házassága bizonytalan lábakon áll. Állítólag egy időre külön költöztek, hogy begyógyuljanak a sebeik, miközben a kapcsolatuk újjáépítésén dolgoznak. 

A bajban ők is hétköznapi emberek

Nem csoda, ha viharos időszakon mennek keresztül, hiszen az elmúlt években őrült tempóban élték a mindennapjaikat. A hercegi pár 2020-ban kilépett a királyi családból, és Kaliforniában kezdett új életet. A változás azt is magával hozta, hogy Harry herceg és Meghan Markle olyan projektekbe vágtak bele, amit a királyi család valószínűleg nem nézett volna jó szemmel. Szerződést kötöttek a Netflix-el, a Harry & Meghan című hatrészes dokumentumsorozattal pedig azokat is magukra haragították, akik eddig nem neheztelek rájuk. Ez tovább fokozódott, amikor januárban megjelent Harry herceg memoárja. A Tartalék lerántja a leplet a királyi család eddig el nem mesélt történeteiről, ráadásul a kötet világsiker lett, eddig 3,2 milliárd példányban kelt el.

A pénz megmérgezi a házasságukat?

A sorozat és a könyv sikere ellenére úgy tűnik, mégis anyagai gondokkal küzdenek. Egy bennfentes szerint az amerikai életük óriási kiadásokkal jár, ami nem könnyíti meg a mindennapjaikat. A forrás szerint a montecitoi otthonuk, és a biztonsági szolgálat fenntartása miatt akkora nyomás nehezedik rájuk, ami akár a kapcsolatukat is tönkreteheti.  

Harry herceg nem való Amerikába

„Megpróbálják kitalálni, hogyan tovább, de Harry nem illik Meghan csicsás Tinseltown világába” – mondta egy másik forrás a Page Six-nek. A költözéssel kapcsolatban több pletyka is szárnya kapott, néhányan azt állítják, hogy a sussexi herceg elköltözött közös otthonukból. Mások szerint a pár eladta kaliforniai házat, néhányan pedig úgy gondolják, hogy mindez csak kitaláció, és valójában rendben van a házasságuk. 

Véget ért az együttműködésük a Spotify-al

Az Archewell Audio és a Spotify múlt hónapban közös nyilatkozatot adott ki, miszerint a házaspár produkciós cége, és a zene-streaming szolgáltató három év után, nem folytatja az együttműködést. A üzlet megkötése óta az Archewell Audio egyetlen műsort adott ki, – az Archetypes-t, amit Meghan Markle vezetett – valamint egy 30 perces, 2020-as ünnepi különlegességet. A szerződés felbontásának állítólag többek között az volt az oka, hogy Harry herceg és Megan Markle nehezen boldogult a kreatív feladatokkal. 

A herceg Afrikába megy?

A hírek szerint a herceg most azt tervezgeti, hogy Afrikába utazik egy újabb Netflix-dokumentumfilm forgatásra. A film a dél-afrikai problémákra mutatna rá, néhány forrás szerint Meghan Markle a biztonságos szülésről is szeretne beszélni a filmben. Még nem biztos, hogy létrejön a házaspár és a streaming szolgáltató harmadik együttműködése. A Harry & Meghan, illetve a Live to Lead sikeresnek bizonyult. Utóbbiban Bryan Stevenson, emberi jogokat képviselő ügyvéd a jogtalanul elítélt foglyokért küzd, és arra törekszik, hogy megváltoztassa a faji egyenlőség narratíváját Amerikában.

Lehet, hogy külön utakon folytatják?

Egyenlőre nem tudni, hogy mi lesz a hercegi pár házasságával, ők ugyanis még nem léptek a nyilvánosság elé, hogy tisztázzák a pletykákat. Daniela Elser, királyi szakértő azonban azt állította, hogy a 41 éves Meghan Markle saját márkát akar létrehozni, vagyis elképzelhető, hogy a jövőben valóban eltérő szakmai utakon járnak majd.

Forrás: Page Six, Radar, Los Angeles Times
Nyitókép: Chris Jackson / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: