Teremts meghitt hangulatot a lakásodba a legjobb térillatosítókkal

Szeretnénk, ha a lakásunkban nemcsak a berendezés, de az illat is tükrözné a személyiségünket? Akkor a legjobb, amit tehetünk, hogy beszerzünk egy csodás térillatosító parfümöt, és hagyjuk, hogy mindenkit elbűvöljön az illatával. Minket is beleértve.

Illatgyertyák, illatpálcák, diffúzor és még számos más eszköz és lehetőség áll a rendelkezésünkre, ha szeretnénk kellemes illatot csempészni a lakásunkba. A legújabb megoldás a sok közül a lakásparfüm. Ezeket a csoda termékeket ugyanolyan gondosan tervezik meg, mint a klasszikus parfümöket, éppen ezért az illatuk is tartósabb. A különféle évszakok hangulatát idéző illatjegyek mellett, választhatunk erőteljesebb parfümöket is, minden attól függ, mit szeretnénk üzenni ezzel a lakásunkba látogatóknak.

Un Soir A L’Opera A varázsfuvola lakásillatosító parfüm, 7Scents 13 490 Ft

Talán nem lepünk meg senkit azzal, ha eláruljuk, ezt az illatot Mozart leghíresebb operája, A varázsfuvola ihlette. És természetesen az illatválasztás sem véletlen. Az eredeti műben ugyanis a szerző feljegyezte, hogy a varázsfuvola friss cédrusos, fás illata segít az elmélyülésben, és még a lelkünkre is jó hatással van. Komplex illatát a szantálfa, az ámbra, a tonkabab és a fehér pézsma együttes hatásának köszönheti.

Rose at Marius Fügefák térillatosító, 7Scents 11 990 Ft

Ha becsukjuk a szemünket, máris egy virágzó fügeliget közepén találjuk magunkat a Rose at Marius parfümnek köszönhetően. Igazi nyári hangulatot idéz azzal, hogy az édes gyümölcshús bukéja keveredik a zöld levelek fanyar illatával.

Poetic Mind szobaillatosító, Zara 6595 Ft

A Poetic Mind elnevezésű parfümben harmonikus egységet alkotnak a klasszikus édes, virágos és fás aromák, a modern illatjegyekkel. A mandulavirág és a vanília mellett a citrom, a bambusz és a magnólia viszik a prímet.

English Pear & Freesia, Jo Malone 17 490 Ft

Ez az illat magában hordozza az ősz összes aromáját, így azoknak ajánljuk, akik bolondulnak ezért az évszakért. Az érett körte párosul benne a fehér frézia varázslatos illatával, a parfüm bukéját mélyíti a gyanta, pacsuli és a különleges fás aroma.

Pure Gardenia, Zara 6595 Ft

Egy szupernőies és igazán különleges illat. A gyümölcs és a virágok szép balanszt alkotnak, valódi erőt és energiát sugárzó illattal állunk szemben, köszönhetően a gardenia, a narancsvirág, az ibolya, a barack és a leheletnyi kókusz kombinációjának. Ha a feminizmust illatba akarnánk foglalni, ezt a kombinációt választanánk.

Nyitókép: Nina Vartanava/EyeEm/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: