A felvillanyzó reggeli rutin titka a FOREO új mikroáramos készülékében rejlik! Két hónapig teszteltük a FOREO BEARt

A svéd beauty-tech márka terméke, a feszesebb arcbőrt és üdébb megjelenést ígérő FOREO BEAR szerelem első látásra! Az okoskütyü az első használat óta eltelt két hónapban abszolút meggyőzött, azóta elképzelhetetlen a reggel nélküle. Elmondom, miért!

Az örök fiatalság forrását még nem sikerült megtalálnunk, az viszont kétségtelen, hogy a szépségápolás terén egyre több olyan termék, kence, készülék jelent meg a piacon, ami valóban hatékony segítséget nyújt. Nem is az öregedés ellen, inkább abban, hogy tovább megőrizzük bőrünk egészséges kinézetét és frissességét. Üdvözlendő a trend, hogy a drasztikusabb szépészeti beavatkozásokkal szemben a non-invazív megoldások egyre népszerűbbek, ahogy az is áldásos, hogy egyre inkább hajlandók vagyunk megbarátkozni a ténnyel, a korral mind változunk. Mindemellett természetes, hogy megteszünk mindent az ápolt megjelenésért. Ezen a téren jönnek jól a szérumok, krémek és a különféle készülékek. Azonban ahhoz, hogy kiszűrjük, mi az, ami valóban hatásos, és mi az, ami csak a brand vagy egy, a terméket reklámozó híresség miatt felkapott, érdemes picit utánajárni a termékben rejlő technológiának. A FOREO BEAR kapcsán már ezen a ponton biztos voltam abban, hogy egy valóban hatékony készüléket tartok a kezemben, hiszen a mikroáramos technológia mechanizmusa nem új keletű találmány. Speciális kozmetikai kezelések során már régóta használják. Az arc izomzatára gyakorolt jótékony hatása egész egyszerűen abban rejlik, hogy ugyanúgy megedzi az arcunk struktúrájáért felelős kis izmokat, mint a futópad vagy a taposógép (és persze a rajtuk való mozgás…) a láb izomzatát.

Mikroáram? Ez azt jelenti, hogy meg fog rázni a készülék?

Bevallom, először én is kicsit félve érintettem az arcomhoz a készüléken található, macifüleket idéző krómozott cinkötvözet félgömböket, de minden félelmem alaptalannak bizonyult. Egy kis csípést néhol éreztem, pláne azokon a napokon, amikor picit pattanásosabb volt a bőröm, de ezzel együtt is inkább kellemes érzés a készülék használata. A FOREO BEAR egyébként két verzióban kapható, a klasszikus és a mini között csupán annyi a különbség, hogy míg előbbin 5 fokozaton váltogathatjuk a mikroáramos technológia intenzitását, addig az utóbbi csak három fokozatot tud. A mikroáramos technológia mellett a készülék a már a korábbi termékekből is jól ismert T-Sonic pulzáló hatással is redelkezik, aminek én már-már a függője vagyok mióta a FOREO LUNA Minit használom. Egy szó mint száz, a kis kütyü két hónap használat után láthatóan csökkentette a nagyobb ráncaim mélységét és ráadásul a bőröm textúrája is jobb lett, illetve a pattanások és egyéb bőrhibák is szépen halványodtak vagy eltűntek. (Ez utóbbi nem tudom, hogy a nyár gyümölcse, az egyéb kozmetikai termékek használatának eredménye vagy a Foreo Bear érdeme. Én szeretem azt gondolni, hogy mindhárom jól jön. Olyannyira, hogy ma, anélkül, hogy takargattam volna a smink nélküli arcom, simán kinyitottam az ajtót a futárnak.) 

Arcfeszesítés indul!

Mint minden más FOREO készülék esetében, a BEAR első használata előtt is szükséges letölteni a FOREO applikációját, ha még nincs meg a telefonodon. Pár kattintás és a készülék egyszerű regisztrálása után bele is vetheted magad a legújabb generációs arcápolás sűrűjébe. Az appban három különböző kezelés közül választhatsz, mindhárom az arc más-más területeit veszi célba – a homlok, a szem környék, a száj, illetve az arc -, mielőtt a készüléket az arcodhoz érintenéd, feltétlenül vigyél fel egy vizes bázisú kontaktgélt, elixírt vagy krémet, ami segít vezetni a mikroáramot. A FOREO saját Serum Serum Serum elnevezésű elixírje  tökéletes a célra. Na, de lássuk, milyen konkrét eredményeket ígér a Bear tartós használat mellett:

  • feszesebb és puhább érzetű arcbőr
  • segít csökkenteni a ráncokat és kontúrosabbá teszi az arccsontot
  • hozzájárul ahhoz, hogy a különféle készítmények jobban felszívódjanak
  • fokozza a vérkeringést
  • csökkenti a puffadtságot.

A reggeli kávé mellé egy kis arckezelés? Jöhet!

A készülékkel kapcsolatban az egyik legnagyobb előny, hogy egy igazán professzionális kezelést végezhetek el magamnak, ráadásul otthon. Én is, mint sokan, állandó rohanásban vagyok, ezért jól jön egy ilyen kis készülék, ami könnyedén beilleszthető a reggeli rutinomba, és pár perc alatt sokat tehetek vele a bőröm szépségéért. Nem mellékesen nagyon jól mutat az otthon kialakított mini irodám sarkában, reggelente nem is kérdés, hogy az első e-mailek előtt még adok magamnak némi kényeztető énidőt!

Ha felkeltette érdeklődésedet ez a csoda készülék, akkor ezen a linken akár meg is rendelheted! 

Nyitókép: Woohoo

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: