Tom Hanks ismét bebizonyította, hogy ő Hollywood legközvetlenebb híressége

A legfrissebb híreket olvasva, mi is nagyon szívesen összefutnánk az utcán az Oscar-díjas sztárral.

Tom Hanks minden idők egyik leghíresebb színésze, mégis aligha akad nála szerényebb világsztár Hollywoodban. Előfordult már, hogy feleségével, Rita Wilsonnal együtt kifizették egy gyorsétterem összes vendégének ebédjét és szelfiztek velük, de Tomnak az sem derogál, hogy beálljon sütit árulni a cserkészlányok mellé. Amikor pedig talált egy elhagyott diákigazolványt az utcán, nem hagyta ott – inkább kitette a közösségi oldalára, hogy a tulajdonosa visszakaphassa azt. Egy biztos: Tom segít, ahol csak tud!

Ám úgy tűnik, hogy van egy dolog, ami mellett tényleg nem tud elsétálni: talán meg fog lepni, de az esküvőkről beszélünk. Az Oscar-díjas színész a jelek szerint örömmel csatlakozik azokhoz a párokhoz, akik éppen összekötik az életüket. (Ennek köze lehet ahhoz is, hogy ő maga immár 33 éve boldog házasságban él Ritával.) Tom ugyanis simán becsatlakozik egy jegyes fotózásra, de akár egy menyegzőre is!

Legutóbb például éppen akkor sétálgatott a kaliforniai Santa Monica Pier strandján, amikor Diciembre és Tashia Farries éppen kimondták egymásnak az igent. A Forrest Gump sztárja nem tudott ellenállni a kísértésnek és gratulált az ifjú párnak. A megható pillanatokról persze videó is készült, úgyhogy magad is meggyőződhetsz arról, mennyire kedves ember a valóságban Tom.

„A saját kis buborékunkban lebegtünk, teljesen lesokkolódtunk, amikor megjelent. Kellett egy másodperc, mire felfogtuk, hogy tényleg ő az” – mesélte Diciembre. Újdonsült felesége pedig azt mondja, a Tommal való találkozás volt a cseresznye a szerelmük napjának tetején. Ezt természetesen meg is értjük, hiszen a beszámolók szerint a színész nemcsak egy képre ugrott be, hanem maradt egy kicsit beszélgetni is.

Forrás: People
Nyitókép: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: