Ilyen az, amikor az otthoni hajvágás nem fullad katasztrófába – videó

Szabadulj meg a töredezett végektől!

A töredezett hajvégektől te is megszabadulhatsz egy otthoni hajvágás segítségével. Ha érzel magadban elég bátorságot, és szuper a kézügyességed, kövesd videónkat és leírásunkat!

Adódhat úgy, hogy épp nincs időd beülni a fodrász székébe, csevegni egyet, és várni, hogy csodás frizurát varázsoljon neked. Viszont ekkor se feledkezz meg a hajvégeid ápolásáról! Ha pedig úgy látod, már menthetetlen a helyzet, otthon is megszabadulhatsz tőlük. Ez persze merész vállalkozás, sok a hibafaktor, így ha nem a te asztalod a fodrászkodás, inkább ne kockáztass!

Bízd a profikra!
Ezt a vágást ugyan otthon is elvégezheted, de valljuk be őszintén, rengeteg kézügyesség szükséges a szép eredményhez. Ha biztosra akarsz menni, és valóban szép, szalonminőségű hajra vágysz, esetleg új frizurán gondolkozol, inkább ülj be egy profi fodrász székébe!

Így lehetséges otthon, egyszerűen megválni a töredezett végektől!

View this post on Instagram

??HOW I CUT MY HAIR AT HOME?? ?Step 1: create a centre part and from that part, create 3 sections – left, right, and back. The left and right sections are from the top of your head to the top of your ear. Tie the hair at the back out of the way ⭐️Step 2: create a triangle in the front from the middle part. This is gonna be the shortest piece so the bigger the triangle the heavier the "bang". Comb the hair in the triangle and sandwich it between your fingers and then cut to your desired length ?Step 3: work on one side at a time. Clip away the hair you're not gonna cut just yet. Take a 2 inch diagonal section to your ear and clip away the rest. ✂️Step 4: grab the hair with your fingers at a diagonal and over direct the hair to the opposite side when you're cutting. I like to "pivot" my scissors to get a more feathered look – repeat this step until the entire section is done. ?Step 5: repeat step 4 on the other side. Remember to over direct the hair in the opppsite way. Right goes left. Left goes right. ??Step 6: point cut (cut vertically INTO) any hair that looks heavy – I did this for the bangs I cut earlier ??Step 7: whip your hair back and forth and werkkkkkkkkkkkk ur new haircut ?Step 8: for a full tutorial with verbal instructions (yes, contrary to popular belief, I do speak lol), the link to my YouTube video is in my bio ❤️ Give ya girrrrl a like ??????if you enjoyed this video fammmmmm and tag a friend who needs a haircut down below ????????

A post shared by Farah Dhukai (@farahdhukai) on

  1. Válaszd el középen a hajad, majd oszd 3 részre: bal és jobb oldalt 1-1 vastagabb tincs elől, valamint hátul a 3. rész. Utóbbit gumizd össze, hogy ne zavarjon.
  2. A jobb és bal tincsekből húzz középre egy keveset. Vedd a hajat az ujjaid közé, húzd ki, majd csípd le a végét ollóval a kívánt hosszúságúra.
  3. Csatold félre a jobb oldalon lévő tincseket. Válassz le egy kb. 5 cm vastag részt a bal oldalból, majd csatold el a többit.
  4. Átlósan húzd el az arcod előtt ezt a leválasztott tincset, vágd le a végeket srégen. Ismételd meg ezt a bal oldal többi tincsével is. Így lépcsőzetes hatást alakítasz ki. Majd jöhet a jobb oldal, itt is ismételd meg ezt a műveletet.
  5. Függőlegesen felfelé vágj bele a frufrudba, hogy frissebbek legyenek a végek.

 

A videónak egy hosszabb verziója is van, ahol lassabban mutatják és kommentálják a folyamatot:

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: