Ilyen az, amikor az otthoni hajvágás nem fullad katasztrófába – videó

Szabadulj meg a töredezett végektől!

A töredezett hajvégektől te is megszabadulhatsz egy otthoni hajvágás segítségével. Ha érzel magadban elég bátorságot, és szuper a kézügyességed, kövesd videónkat és leírásunkat!

Adódhat úgy, hogy épp nincs időd beülni a fodrász székébe, csevegni egyet, és várni, hogy csodás frizurát varázsoljon neked. Viszont ekkor se feledkezz meg a hajvégeid ápolásáról! Ha pedig úgy látod, már menthetetlen a helyzet, otthon is megszabadulhatsz tőlük. Ez persze merész vállalkozás, sok a hibafaktor, így ha nem a te asztalod a fodrászkodás, inkább ne kockáztass!

Bízd a profikra!
Ezt a vágást ugyan otthon is elvégezheted, de valljuk be őszintén, rengeteg kézügyesség szükséges a szép eredményhez. Ha biztosra akarsz menni, és valóban szép, szalonminőségű hajra vágysz, esetleg új frizurán gondolkozol, inkább ülj be egy profi fodrász székébe!

Így lehetséges otthon, egyszerűen megválni a töredezett végektől!

https://www.instagram.com/p/BaxpxBTHibm/

  1. Válaszd el középen a hajad, majd oszd 3 részre: bal és jobb oldalt 1-1 vastagabb tincs elől, valamint hátul a 3. rész. Utóbbit gumizd össze, hogy ne zavarjon.
  2. A jobb és bal tincsekből húzz középre egy keveset. Vedd a hajat az ujjaid közé, húzd ki, majd csípd le a végét ollóval a kívánt hosszúságúra.
  3. Csatold félre a jobb oldalon lévő tincseket. Válassz le egy kb. 5 cm vastag részt a bal oldalból, majd csatold el a többit.
  4. Átlósan húzd el az arcod előtt ezt a leválasztott tincset, vágd le a végeket srégen. Ismételd meg ezt a bal oldal többi tincsével is. Így lépcsőzetes hatást alakítasz ki. Majd jöhet a jobb oldal, itt is ismételd meg ezt a műveletet.
  5. Függőlegesen felfelé vágj bele a frufrudba, hogy frissebbek legyenek a végek.

 

A videónak egy hosszabb verziója is van, ahol lassabban mutatják és kommentálják a folyamatot:

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: