Az asztrológusok szerint itt az alkalom, hogy végre kimozdulj a komfortzónádból

Hétfőtől a kíváncsiság bolygója, a Merkúr még három hétre visszatér az Ikrek jegyébe, ami megnyithatja az utat a felfedezések előtt. Itt a remek alkalom, hogy kitörj a komfortzónádból, és új tapasztalatokat gyűjts!

A komfortzónád, ahogy a neve is mutatja, egy szuper kényelmes hely. De néha azért nem árt összeszedni a bátorságod, és elhagyni, ha csak egy kis időre is. Nem azt mondjuk, hogy dobj sutba mindent, amiért eddig megdolgoztál a magánéletedben és/vagy a hivatásodban, és ugorj fejest valami teljesen másba. Ahogy arra sem biztatnánk, hogy vállalj be meggondolatlan dolgokat. Az viszont nem árthat, ha egy kicsit nyitottabbá válsz az újra, vagy kipróbálsz valamit, amire egyébként már régóta vágytál – legyen az egy új randihely, vagy egy, az eddigiektől eltérő feladatmegoldási módszer a munkádban. És mondjunk még egy jó hírt? Most a bolygók is a komfortzónád elhagyására biztatnak, illetve segítenek benne az asztrológusok szerint.

A hét elején érkező szuperhold is segít elhagyni a komfortzónád

Mint az a júniusi horoszkópból is kiderült, a Szaturnusz retrográd ideje segíti a tervezést. Ugyanakkor a 14-én, kedden bekövetkező szuperhold a Nyilas jegyében hihetetlen energiákkal érkezik: nem csoda, ha úgy érzed majd, nem bírsz megülni a babérjaidon, és csak úgy spontán belevágnál valamibe. Kedvez ez az időszak a tanulásnak, vagy ha van egy ötleted, most szuper előrelépési lehetőséget hozhat számodra a hivatásodban.

A párkapcsolatodban is mondj búcsút az unalomnak, ezek a napok ugyanis kimozdíthatnak a rutinszerű keretek és programok hálójából. Mit szólnál, ha a megszokott éttermi vacsora helyett inkább megtanulnátok egy jó kis erotikus masszázst, vagy elmélyednétek a tantrikus szex világában? Ha ezek túl ezoterikus dolgok számotokra, akkor gondolkodj bátran valami másban. Befizethettek egy hosszú hétvégére egy romantikus helyen, vagy spontán ötlettől vezérelve elmehettek evezni, piknikezni vagy csillaglesre. Ne feledd, minden attól függ, mennyire vagy hajlandó kilépni a komfortzónádból.

horoszkóp, komfortzóna
Ez a hét remek alkalmat teremt, hogy kitörj a komfortzónádból. Fotó: Getty Images, Rudzhan Nagiev

A hétvége józanságra inthet

Az asztrológusok szerint a hétvégének kijózanító hatása lehet, ugyanis a Bika jegyébe lépő Vénuszt megfékezi a Vízöntő jegyében lévő pragmatikus Szaturnusz. Ez azzal járhat, hogy a valóságtól elrugaszkodott ábrándoktól vissza kell térnünk a valóságba, és kicsit többet foglalkozni azzal, ami valójában történik körülöttünk. Ez nem jelenti azt, hogy vissza kell húzódnod a komfortzónádba. Inkább csak arra figyelmeztet – kisebb-nagyobb leckék által -, hogy amit kitaláltál, annak a gyakorlati megvalósítására is oda kell figyelned.

Ebben segíthet a Vénusz és a Szaturnusz is, amelyek jótékony hatással lehetnek az ötletelésre. Szóval vedd fel bátran a Vénusz rózsaszín szemüvegét, és ezzel egyidőben használd ki bátran a Szaturnusz segítségét a projektmenedzsment során. Így olyan megoldással állhatsz elő, amely nemcsak zseniális, de totálisan megvalósítható is.

Forrás: Mindbodygreen.com
Nyitókép: Rudzhan Nagiev/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: