Tovább durvul Johnny Depp és Amber Heard pere: a színész korábbi asszisztense szerint az exfeleség volt a bántalmazó fél

Az egykori pár válását 2017-ben véglegesítették és akkor úgy tűnt, békét is kötöttek. Azonban a legfrissebb hírek szerint a harcuk még csak most kezdődött el igazán…

Johnny Depp és Amber Heard 2009-ben ismerkedtek meg közös filmjük, a Rumnapló forgatásán, ám a színész akkor még gyermekei édesanyjával élt együtt. Három évvel később, 2012-ben bejelentette, hogy szakít Vanessa Paradisszal, majd randizni kezdett Amberrel. A pár 2015-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent, azonban a nő 2016 tavaszán már be is nyújtotta a válókeresetet, amiben fizikai és verbális bántalmazással vádolta a férjét – ráadásul távoltartási végzést is kért ellene. Johnny Depp ügyvédjei szerint Amber a pénzügyi helyzetét akarta megerősíteni ezzel, ám ő eskü alatt is vallott a kérdésben, a bizonyítékok pedig bejárták a médiát is. 2017 januárjában mondták ki hivatalosan a házasságuk végét, ekkor egy nyilatkozatot is kiadtak, amelyben az állt, hogy a kapcsolatuk szenvedélyes volt és néha ingatag, de a szeretet kötötte össze őket – és egyikük sem tett hamis vallomást pénzszerzés okából. Johnny ekkor 7 millió dollárt fizetett exének a megállapodás részeként, amit ő jótékony célra fordított.

A béke azonban nem tartott sokáig, ugyanis A Karib-tenger kalózai sztárja 2019-ben beperelte Ambert 50 millió dollárra rágalmazásért egy, a The Washington Postban megjelent cikk miatt, amit volt felesége írt. Az azóta eltelt hónapokban az ügy egyre inkább eldurvult, számos új történet és bizonyítékként szolgáló fotó járta be az internetet. Felmerült már, hogy Amber a házasságuk alatt megcsalta a színészt (a hírek egy édeshármasról szólnak Cara Delevingne és Elon Musk társaságában), ahogyan az is, igazából nem Johnny volt a bántalmazó fél, hanem Amber. Állítólag hozzávágott egy vodkás üveget is az exéhez, ami majdnem levágta az egyik ujját. Sőt, az is megjelent már a médiában, hogy a nő apja megfenyegette a színészt és a férfi azért akart elválni, mert ürüléket talált az ágyukban – Amber pedig maga festette a sérüléseit az arcára.

Az ügybe azóta Johnny Depp korábbi személyi asszisztense, Stephen Deuters is becsatlakozott, aki írásbeli tanúvallomásban állítja, hogy ebben a kapcsolatban Amber volt az erőszakos. „Ms. Heard egyetlen egyszer sem említette, hogy fizikailag bántalmazták volna és sosem láttam bizonyítékot a sérüléseire” – jelentette ki Stephen, aki sok időt töltött a párral. „Ezzel szemben Mr. Depp több alkalommal is mondta nekem, hogy Ms. Heard megtámadta őt vagy fizikailag és verbálisan bántalmazta.”

A férfi 2004 óta dolgozott már a színésszel és teljesen ledöbbent, amikor 2016-ban Amber távolságtartási végzést nyújtott be Johnny Depp ellen. Azt mondja, ő inkább barát és családtag volt a színész számára, mint alkalmazott – őt azért támadták, mert állítólag több alkalommal is illegális drogokat vásárolt akkori főnökének, amit Stephen tagadott.

Johnny Depp egyébként volt házastársa mellett a The Sun nevű lapot is perli, aki 2018-ban „feleségverőnek” nevezte – ezért nagyon úgy tűnik, hogy a következő hónapokban még gyakran fogunk hallani az ügyről.

Forrás: Page Six
Nyitókép: Elisabetta A. Villa/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: