Havas Jon történetével folytatódik a Trónok Harca: Kit Harington mellett az Aryát alakító Maisie Williams is visszatérhet

Arya Stark lehet a következő Trónok harca szereplő, aki visszatér a képernyőre? A kérdés a Jon Snow sorozat kapcsán vetődött fel, Maisie Williams pedig gyorsan és elég sejtelmesen reagált rá.

Ha szeretted a Trónok harca című sorozatot, akkor nem is kérdés: téged is izgalomba hozott a hír, hogy a sorozat egyik legnépszerűbb és valljuk be, legjóképűbb karaktere, Jon Snow önálló sorozatot kap. És ki más alakítaná, mint Kit Harington, akit kétszer is jelöltek Emmy-díjra az ikonikus szereplő megformálásáért. Erről a hírről sokaknak eszébe jutott sorozatbeli húga, Arya Stark, és az, hogy vajon ő is visszatér-e a spinoffban. Erről meg is kérdezték Maisie Williamst, aki elég sejtelmesen reagált.

Arya Stark visszatér?

Maisie a People-nek adott új interjúban annyit mondott, hogy rendkívül izgatott a Jon Snow-sorozat miatt, és úgy érzi, hogy még annyi történet van hátra, amit el kell mesélni a Trónok harca univerzumában. Kit Haringtont pedig fantasztikus tehetségnek tartja, nem győzte dicsérni a magazinnak.

Szerintem varázslat minden, amihez hozzányúl, és izgatottan várom, hogy mi lesz belőle

– mondta.

De térjünk a lényegre: Maisie is visszatérhet Arya Stark szerepében, a Jon Snow-sorozatban? Erre annyit mondott, hogy nyitott az ötletre, és hogy őt idézzük: soha ne mondd, hogy soha.

arya stark trónok harca
Maisie Williams újra Arya Stark szerepébe bújhat? Fotó: Getty Images / SFX Magazine / Contributor

De felmerül az a lehetőség is, hogy akár saját spinoff sorozatot is kaphat. Erről a fiatal színésznő annyit mondott, hogy még nem igazán fedezte fel, mit szeretne látni legközelebb. Vagyis, hogy ki is Arya valójában, és ő maga merre szőné tovább legszívesebben a történet szálait. Szerencsére ebben a rajongók is rengeteg ötletet adnak neki, szóval könnyen lehet, hogy hamarosan megtalálja magában a megfelelő irányt. Onnantól pedig szerintünk már nem rajta múlik a visszatérés Arya szerepében.

Egymás után szólalnak meg a sztárok

A Jon Snow-ról készülő önálló sorozatról szóló hírt a Hollywood Reporter írta meg. Hozzátéve, hogy a most készülő, immár hét Game of Thrones-projektből ez lesz az első, ami nem előzménysorozat, hanem a világhírű GOT-széria folytatásaként kerül majd bemutatásra.

Az egyelőre Snow munkacímen futó sorozat híre persze, nemcsak a rajongók körében okozott óriási izgalmakat, hanem a Trónok harca szereplői is egymás után szólaltak meg a hír hallatán. A Daenerys Targaryent alakító Emilia Clarke például elárulta, hogy ő is beszélt Kit Harringtonnal az új projektről, megerősítve, hogy a hír nem csak a lelkes újságírók kitalációja. A Tarth-i Brienne-t megformáló Gwendoline Christie pedig annyit mondott, izgalomba hozta a hír, és nagyon élvezné a lehetőséget, ha ismét a kiváló harcos szerepébe bújhatna. Már persze, ha az HBO felkérné.

Forrás: Movieweb.com és People.com
Nyitókép: Getty Images / SFX Magazine / Contributor

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: