Mit tehetsz, ha te magad állsz a fejlődésed útjába?

Tükörképem-meditáció a belső harmóniáért

Mennél előre, de egy negatív belső hang mindig visszaránt? Azt hiszem, sokszor jóval kritikusabbak vagyunk magunkkal, mint a környezetünkkel szemben. A következő meditáció segíthet abban, hogy magabiztos légy. Aliz ajánlója.

Sokszor érezted már úgy, hogy te magad vagy a legnagyobb kritikusod? Akkor hallgasd meg a Tükörképem-meditációt! Ez a gyakorlat arra fog ösztönözni, hogy végre elfogadd magad, tudatosítsd az értékeidet és tanuld meg megbecsülni őket. A legnagyobb ellenségből válj önmagad legjobb barátjává! Mint minden önfejlesztő módszer, ez is lassan, lépésről lépésre fejti ki a hatását. Lesznek azonnali „aha-élményeid”, de lesz olyan terület is, amin sokat kell majd dolgoznod, így előfordulhat, hogy csak hetek, hónapok múlva érzed a változást. Ha kitartó vagy, akkor viszont az élet minden területén érzékelheted az előrelépést!

Én például azon dolgoztam a legtöbbet, hogy megtanuljak megbocsátani magamnak az elkövetett hibáimért. Sikerült, és azóta kevésbé rettegek egy-egy új feladattól, vagy attól, hogy esetleg elszúrok valamit. Kövesd a példám! Ha elhessegeted a félelmeidet, automatikusan nyitottabbá és befogadóbbá válsz a világgal szemben, és olyan dolgokat is észreveszel, ami lehet, hogy már korábban az orrod előtt volt, mégsem láttad.

Az önismeret útja mindig rögös, de ha szeretnél harmonikus életet élni, meg kell tanulnod elengedni önkorlátozó hiedelmeidet, és meg kell tanulnod megbocsátani magadnak!

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: