Tündéri videót forgatott David Attenborough Katalin és Vilmos gyermekeivel

A világ leghíresebb természettudósa válaszolt a royal gyerkőcök, vagyis György, Sarolta és Lajos kérdéseire és még azt is elárulta, milyen állatot tartana a legszívesebben otthon!

Sir David Attenborough szeptember 24-én csatlakozott az Instagram közösségéhez, méghozzá nem is akárhogyan, ugyanis gyorsan meg is döntötte Jennifer Aniston Guinness-rekordját! A 94 éves természettudós profilján mindössze 4 óra és 44 perc alatt 1 millióan is megnyomták a követés gombot, míg a Jóbarátok sztárjánál ugyanez 5 órába és 16 percbe telt. A dokumentumfilmes óriási rajongótáborának soraiban olyan hírességeket is találhatunk, mint például Vilmos herceg és felesége, Katalin hercegné – na meg persze a gyerekeik. David Attenborough nemrég meghívást is kapott a Kensington-palotába, ahol a királyi család egy magánvetítésen vele együtt megnézhette az „Egy élet a bolygónkon” („A Life on Our Planet”) című legújabb dokumentumfilmjét. Sőt, a legidősebb royal csemete, vagyis George még ajándékot is kapott kedvencétől: egy ősi cápafogat, amit Mr. Attenborough Máltán talált.

Fotó: Instagram/@kensingtonroyal

De nem ez az egyetlen dolog, amivel a természettudós meglepte Györgyöt, Saroltát és Lajost, hanem válaszolt is a kérdéseikre egy videóban! Az erről készült felvételt Vilmos és Katalin osztotta meg a hivatalos Instagram oldalukon, ami már csak azért is különleges, mert eddig sosem hallhattuk beszélni a gyerkőceiket. A sort természetesen a rangidős George nyitotta: a 7 éves trónörökös arra volt kíváncsi, Sir David szerint melyik állat fog legközelebb kihalni. Az 5 éves Charlotte arról faggatta őt, hogy szereti-e a pókokat (a kislány azt is elárulta, hogy ő maga rajong értük!), a 2 éves Louis pedig azt szerette volna megtudni, milyen állatok Attenborough kedvencei. A tudós szerint egyébként a majmok roppant szórakoztatóak, ám őket nem tarthatjuk otthon háziállatként, így végül a kutya és a macska közül választott. Természetesen nem szeretnénk lelőni a poént, így nem mondjuk el, melyik négylábúra szavazott Mr. Attenborough – már csak azért sem, mert ezt a tündéri felvételt érdemes mindenkinek a saját szemével látnia!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We’ve got some questions for you, @DavidAttenborough…🌍🕷️🐒

Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig mindez nem lenne elég, Sir David még a híres sztárfocistához, David Beckhamhez is beugrott egy gyors videóüzenetre!

Nyitókép: Instagram/@kensingtonroyal

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Legnépszerűbb cikkek: