Udvarlás a javából: több mint egymillió napraforgót ültetett a feleségének egy férfi

A 80 hektáron elterülő, káprázatos napraforgómezőt az 50. házassági évfordulójukon mutatta meg a feleségének.

Egy amerikai házaspár az ötvenedik házassági évfordulójára készült. A férj pedig úgy döntött, hogy igazán emlékezetessé teszi a jeles napot. Az aranylakodalmuk alkalmából Lee Wilson 1,2 millió napraforgót ültetett el 80 hektáron, hogy igazán meglepje feleségét, Renee-t.

A legtökéletesebb ajándék

A varázslatos látvány elérte a hatását, Renee meghatódva csodálta a napraforgómezőt. Ez a különleges meglepetés csupa jó érzést keltett bennem. Nem is lehetett volna tökéletesebb évfordulós ajándék, mint egy napraforgómező” – mondta boldogan a feleség.

Lee Wilson és felesége, Renee. Fotó: YouTube

Virágzó kamasz szerelem

Lee és Renee egyébként tinédzser koruk óta alkotnak egy párt. „A gimnáziumban ismertük meg egymást. Renee 16 éves koráig nem randizhatott, ezért a 16. születésnapján hívtam el, és akkor kezdtünk el randevúzni. Az első randink egy görkorcsolyaparti volt, Harperben, Kansasban” – mesélte Lee Wilson. A szerelmesek pedig azóta is együtt vannak, és még 50 év házasság után is ugyan olyan erősnek tűnik az egymás iránt érzett szeretetük, mint valaha. Mi sem bizonyítja ez jobban, mint ez a káprázatos, 80 hektáros napraforgómező.

Forrás: My Modern Met
Nyitókép: xefstock / Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk neked:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: