Úgy tűnik a sármos színésznek mindenki gyereket akar szülni: Jude Law hatodszor néz apai örömök elé

Jól hallottátok: a hatodik!

A színész és felesége, Phillipa Coan nemrég ünnepelte első házassági évfordulóját. Philipa máris első közös gyerekükkel várandós.

A pszichológus és klímaaktivista Phillipa Coan négy év együttjárás után 2019. májusában, egy szűk körű esküvőn ment hozzá a sármőrhöz, a közös baba pedig bizonyára még jobban megerősíti majd a kapcsolatukat. Bár Philipa most először várandós, Jude Law már ötszörös apuka. A Sadie Frost, színésznővel kötött első házasságából, ami egyébként 5 évig tartott, három gyermeke született, Rafferty (23), Iris (19) és Rudy (17). Később Jude Sienna Millerrel randizott, de egy baklövést követően – Jude félrelépett a dadussal -, elváltak útjaik. A színésznek ezután született egy kislánya, Sophia (10) a modell Samantha Burke-től, majd pár évvel később Catherine Harding, a most ötéves Adával ajándékozta meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Revista Ocean Drive Venezuela (@oceandrivevzla) által megosztott bejegyzés,

A színész januárban mesélt a The Telegraph magazinnak arról, hogy mennyire szeret öt gyermek apukája lenni, és készen áll arra, hogy hatodjára is apa legyen. Persze akkor még nem is sejthette, hogy kívánsága hamar teljesül.

„Nagyon szerencsés vagyok, amiért olyasvalakivel vagyok együtt, aki mellett minden napom jó kedvvel telik. Hihetetlenül stabil, egészséges és csodás családi életünk van. Ide tartoznak a gyerekeim is, a fiatal felnőttek és a kisebbek is, akikkel az élet szintén nagyon örömteli. Imádom, szóval miért is ne lehetne még egy gyerek a családban? Szerencsés vagyok, amiért őrülten szerelmes vagyok a páromba, így még egy gyermek gondolata boldogsággal tölt el.” – árulta el Jude Law.

Nyitókép: Getty Images/Stringer/GettyImages

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

Legnépszerűbb cikkek: