Úgy tűnik, Blake Lively rajong az őszért, saját kezűleg készített díszekkel dobta fel a házat 

A színésznő Instagram-oldalán megosztotta, hogyan hangolódik az őszi ünnepekre. Lenyűgöző asztali dekorációt, tök alakú házi kenyeret és süteményt, illetve egyszarvú halloween tököt készített.

Lively, aki Ryan Reynolds-al éppen a negyedik babáját várja, bepillantást engedett, az őszi mindennapjaiba. A színésznő sokat kézműveskedik, és persze a vicces halloween tök sem maradhatott el, amiket idén egyszarvúnak festett, és rózsaszín boával dobta fel a díszeket. Az Instagram-oldalán megosztotta, hogy miket készített, a bejegyzéshez pedig viccesen azt írta: Elnézést kérek mindenkitől, akinek nem válaszoltam az e-mailjére, vagy nem hívtam vissza. Sürgős dolgom volt”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

Úgy tűnik, a színésznő lelkesedik az őszi ünnepekért, mert a posztban egy őszi hangulatú pizsamában szelfizett. Lively a tök formájú, kívül ropogós, belül puha kovászos kenyér mellett, a család kedvenc vajas süteményét is megsütötte, egy fehér színű tökből pedig vázát faragott, amibe virágokat és pozsgásokat tett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Blake Lively (@blakelively) által megosztott bejegyzés

Saját italmárkáját is becsempészte a dekorációba

A Gossip Girl egykori színésznője néhány éve megálmodta a saját, alkoholmentes italokat gyártó cégét. Lively 2012 óta nem iszik alkoholt, de nem akart lemondani azokról az estékről sem, amikor a barátaival beszélgetés közben elkortyol egy finom italt. Ezért alapította meg a Betty Buzz-t, ami olyan finom, buborékos italokat és tonikokat készít, amiket már önmagában is jó kortyolgatni, de az ízkombinációkat úgy alkották meg, hogy alkohollal párosítva is jól működnek. A dekorációból ez sem maradhatott ki, a színésznő kifaragott egy nagy tököt, és megtöltötte a Betty Buzz italaival.

„Úgy nőttem fel, hogy láttam édesanyámat, aki egyszerre volt nő, anya, és a legkeményebben dolgozó üzletasszony, akit valaha láttam” mesélte Lively az édesanyjáról. „Szóval fontos számomra, hogy a gyerekeim azt lássák, nem kell választani. Egy nő lehet egyszerre anya és üzletasszony is, vagy bármi más, ami csak szeretne”.

Szöveg: Simon Eszti

Forrás: People
Nyitókép: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezeket is ajánljuk:

    Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
    Legnépszerűbb cikkek: