Új álompár a láthatáron: Taylor Swift és Travis Kelce kapcsolatát figyeli a világ

Taylor Swift és Travis Kelce bimbózó románca már hónapok óta lázban tartja a világsajtót. A Grammy-díjas énekesnő és a Kansas City Chiefs játékosa pedig nemrégiben fel is vállalták kapcsolatukat.

A két híresség először múlt héten mutatkozott együtt nyilvánosan, mikor New York-ban közösen mentek vacsorázni. Viszonyukat eddig titkolni igyekezték, de a találgatások már jó pár hete elkezdődtek, hiszen az énekesnő legújabb hobbija az NFL-mérkőzések látogatása lett, így sokáig nem maradhatott titokban a kapcsolat.

Love Story

Taylor Swift napjaink egyik legkiemelkedőbb popkulturális ikonja. A tizenkétszeres Grammy-díjas énekesnő a „The Eras” elnevezésű turnésorozatával pedig új szintre emelte népszerűségét, a nagyszabású show-ra sosem látott érdeklődés mutatkozik. Minden egyes koncertje teltházas volt eddig, és az eredeti időpontok mellett jó pár plusz napot is be kellett iktatatni a naptárába. Jövőre Bécsben is háromszor mutatja be a több mint háromórás műsorát. Taylor Swift tehát már ilyen fiatalon is igencsak jól profitál életművéből.

A sztár munkássága mellett azonban magánéletét is mindig óriási érdeklődés övezi, hiszen szívesen választ partnert a sztárok közül. Korábbi párjai között Joe Jonas, Jake Gyllenhall, kedvenc Lokink, Tom Hiddleston, az Alkonyat filmek sztárja Taylor Lautner, Joe Myres, Harry Styles és még Calvin Harris nevei is szerepelnek. Pár éve azonban úgy tűnt, hogy az énekesnő révbe ért és tanult hibáiból, hiszen hosszú ideig alkotott egy párt a brit színésszel, Joe Alwyn-nel, akivel igyekeztek óvni magánéletüket. Bombaként robbant a hír, hogy hat év együttlét után viszont nem az eljegyzés, hanem a szakítás következett. Amiből az énekesnő újabb kapcsolatba csöppent, de Matty Healy-vel csupán csak egy futókalandot jegyzünk neve mellett.

Taylor Swift korunk egyik legnagyobb sztárja (Fotó: Tom Cooper/Getty Images)

Minden, amit a románcról tudunk

Az újabb kapcsolatra sem kellett azonban sokat várnunk, hiszen már a nyáron felröppentek a pletykák, hogy Taylor új szerelme az NFL egyik sztárja, Travis Kelce lehet, a sportolót ugyanis már az énekesnő július eleji kansasi koncertjén is látták. Az eseményre azonban nem önzetlenül érkezett, hiszen még a telefonszámával ellátott karkötővel is készült, viszont terve akkor kudarcba fulladt. Valahogy azonban mégis megtörtént az a számcsere, hiszen szeptemberben már a románcról faggatták a játékost.

A pletykáknak az énekesnő pedig múlt hónapban táptalajt is adott: mindenkit sokkolt, mikor megjelent egy mérkőzésen, ahol a játékos édesanyja társaságában tekintette meg újdonsült párját. Kelce pedig egyszerűen el volt ragadtatva ettől a gesztustól. Október elején tovább folytatódott a találgatás, hiszen Taylor Swift a Kansas City Chiefs New York-i mérkőzésén is részt vett, ahová többek között olyan híres barátai kísérték el, mint Ryan Raynolds, Blake Lively és Hugh Jackman. Az Eras Tour-mozi október 11-i premierje után ismét egy meccsre sietett, ezúttal Kansasbe, múlt héten pedig már kéz a kézben sétálgattak New York-ban, ezzel meg is erősítve kapcsolatukat.

A kapcsolat már nem titok (Fotó: Gotham/GC Images)

Travis Kelce szárnyal

Travis Kelce neve olyannyira fogalom az NFL-rajongók körében, mint Taylor-é a „Swiftiek” között. A játékost 2013-ban harmadik körben draftolta jelenlegi csapata, tehát már tizenegyedik szezonját tapossa a Kansas City Chiefs-nél. Kelce és klubja két Super Bowl győzelemnek örülhetett eddig együtt, a játékos pedig mind a LIV és a LVII döntőn touchdown-t szerzett. Népszerűsége eddig sem volt megkérdőjelezhető, de Taylor Swifttel való közelebbi ismeretségének híre óta mezeinek eladása négyszázszorosára emelkedett.

A Kansas City Chiefs tight endjének kapcsolatából pedig a liga is bőven profitál, hiszen annak nézettsége és jegyeladásai is megugrottak. A kapcsolat a csapat teljesítményére is jó hatással van, hiszen Taylor eddig négy meccsre látogatott ki, amit mind meg is nyert szerelme és csapata. Lehet ő lesz az új kansasi kabala?! Az edzőt ez egy percig sem zavarná, hiszen a legendás Andy Reid szerint a harmincnégy éves Kelce jobb, mint valaha, pedig posztján eddig is kiemelkedett a mezőnyből. Erről nemcsak a mester, hanem statisztikái is árulkodnak. Azt pedig, hogy nemcsak futókalandról van szó, az bizonyítja, hogy az amerikai futball sztár már egy hatmillió dolláros házat is beújított. Travis Kelce nevét egyébként érdemes megjegyezni, hiszen olyan stílusérzéke van, hogy tőle még barátnője is tanulhat.

Travis Kelce jobb, mint valaha (Fotó: David Eulitt/Getty Images)

Nyitókép: Jamie Squire/Getty Images

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Legnépszerűbb cikkek: