Új oldallal bővült lapcsaládunk!

Ha érdekel az esport és már unod, hogy különböző oldalakon kell böngészned a legfrissebb történésekért, van egy jó hírünk: mostantól ugyanis minden infót egy helyen találsz meg az Esport365 felületén.

Külföldön szinte már igazi kultusz alakult ki az esport körül, egyes keleti országokban pedig már stadionokat is építettek a játékokat szenvedélyes űző profiknak. Természetesen itthon is egyre nő a népszerűsége és a legtöbb sportegyesület már ugyanúgy rendelkezik esport-szakosztállyal, mint utánpótláscsapatokkal. Ráadásul nemcsak a játékosok között, hanem a szurkolók körében is óriási érdeklődés övezi az ágazatot, elsősorban őket szólítja meg a Final Score Media Kft. új oldala, az Esport365.

– áll az esport365.hu első bejegyzésében és az oldalukat böngészve biztosak vagyunk benne, hogy a hiánypótló kezdeményezés által rengeteg hasznos információval és érdekességgel gazdagodnak majd az esport szerelmesei. Ha tehát nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről vagy éppen játékújdonságokról, kövesd te is az esport365 oldalát!

Nyitókép: Esport365.hu/ Facebook

Ha tetszett a cikkünk, ezek is érdekelhetnek:

Regisztrálj most, és tedd meg első befizetésed, mi megduplázzuk 100 000 Ft-ig! (x)
Legnépszerűbb cikkek: